Zabava za singl devojke

5 tipova muškaraca sa kojima bi trebalo da izlazite pre nego što se skrasite

Umesto da očajavate što nema onog pravog, zabavite i isprobajte neke od tipova muškaraca koji će vam pomoći da što bolje znate šta zaista tražite u muškarcu
Ljubav i zavođenje
17:54h Autor:
5 tipova muškaraca sa kojima bi trebalo da izlazite pre nego što se skrasite
Foto: Shutterstock

Samački život je veoma zabavan jer imate priliku da upoznate razne tipove muškraca pre nego nađete onog pravog. Ako ste još uvek u potrazi za Gospodinom pravim, evo i pet tipova muškaraca sa kojima bi trebalo da izlazite pre nego što se skrasite.

Muzičar

Bez obzira da li je bubnjar nekog benda ili slatki momak koji svira akustičnu gitaru, momak koji je rok zvijezda (ili to želi da postane) definitivno će prodrmati vaš ljubavni život. Izlazićete svako veče, upoznaćete interesantne ljude i uživaćete u živim svirkama. Na kraju će vam ovakav način života postati naporan i dosadan, ali ovo iskustvo je svakako vredno.

Mlađi muškarac

Uprkos nepostojanju potencijala za dugotrajnu vezu, izlasci sa mlađim muškarcem mogu da budu zabavni na kratke staze. Ako ste fokusirani na karijeru i vaš društveni život je “ispario” ili ste izašli iz duge veze, mlađi muškarac može da vam pruži novi pogled na život. On je pun entuzijazma, željan je da vam udovolji i voli da se provodi, što znači da će njegovo društvo biti dobro i za vaš ego i libido. Možda će vam vremenom početi smetati njegova nezrelost, ali ovakva veza svakako nije predviđena za duge staze.

Stariji muškarac

Kod starijih muškaraca ima nešto misteriozno i seksi. Ovde govorimo o muškarcima koji su deset do dvanaest godina stariji od vas. Oni su veoma uzbuđeni kada pored sebe imaju mlađu ženu pa se obično prema njoj ponašaju kao prema princezi. Pored toga, imaju i istančan ukus, vole druženja, a samim tim, to znači da večeri nećete provoditi u kući uz picu i pivo.

Čudak

Važno je da iskusite kako je izlaziti sa nekim koga nikada ne bi ni pogledali. Neobičan momak, štreber, stidljivi intelektualac – muškarac s kojim inače ne biste izlazili veoma je interesantan i zabavan. Možda ćete s njim izaći samo jednom, a možda ćete i imati malu avanturu koja će trajati par meseci – bitno je da, bar na kratko, izađete iz svoje zone sigurnosti.

Bogataš

Svaka žena zaslužuje malo pažnje, a veza sa muškarcem koji ima debeo račun ima svoje privilegije. On živi u skupoj kući koja je puna svih onih stvari koje želite da kupite sebi. Nakon par meseci, shvatićete da ga nikad nema kod kuće, jer je stalno na poslu kako bi zaradio što više novca. Na početku vašeg druženja, vodiće vas na skupe večere, produžene vikende i dobijaćete brdo poklona. Ovakva veza se ne može dugo da opstane jer ako ste s njim samo novca to će i njemu biti jasno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs