Obratite pažnju

Tri problema koja ne smete da ignorišete: Upropastiće vam brak ili vezu!

U dugoj ste vezi i zajedinčki život ili brak sada su na vidiku. Ali, primetili ste neke neobične karakteristike kod svog čoveka, pa se brinete kako će to sve izgledati u budućnosti
Ljubav i zavođenje
10:28h Autor:
Tri problema koja ne smete da ignorišete: Upropastiće vam brak ili vezu!
Foto: Thinkstock

U dugoj ste vezi i zajedinčki život ili brak sada su na vidiku. Ali, primetili ste neke neobične karakteristike kod svog čoveka, pa se brinete kako će to sve izgledati u budućnosti. Evo koja tri problema nikako ne smete da ignorišete.

Adriana Velez piše za Hafington Post kako su mnoge žene tvrdile da su 100 odsto sigurne da su pronašle princa na belom konju, ali se za neke ispostavilo da su namerno progledale kroz prste kod nekih ključnih problema. Neki su manje bitni i rešavaju se vremenom, ali druge, pak, nikako ne smete da ignorišete jer su otrov za vezu.

OVDE pročitajte stvari koje vam niko neće reći o prvoj godini braka.

1. Seks ga ne zanima

Žene to ponekad smatraju velikom prednošću, ali razmislite malo zašto uopše nije zainteresovan za odnose i intimu. Svi imaju trenutke kada im seks nije na pameti, ali da ga nikada ne inicira, stvarno je neobično za bilo kog muškarca.

Za takvo ponašanje postoji više razloga, od toga da je u depresiji ili vas jednostavno vara. Šta god da se krije iza tog problema, trebalo bi na vreme da ga rešite. Ne zaboravite da se najčešće radi o puno većim stvarima i problemima u vezi nego što je samo nedostatak seksa.

OVDE pročitajte kojih 25 stvari bi trebalo da uradi svaka devojka pre udaje.

2. Kako se suočava s problemima

Kada je neraspoložen, razočaran ili pod stresom, reaguje tako što puno pije, jede ili se povlači u sebe. To dotiče dve stvari ključne za dugoročnu vezu: emocionalnu otpornost i zdrave mehanizme suočavanja. Ako se svaki put odaje nekim porocima kada dođe do zida, kako će to uticati na vašu vezu kroz život?

Svi imamo svoje uspone i padove - svi smo ljudi. Ali način na koji reagujemo je važan. Postoje zdravi i bolji načini rešavanja problema i nagomilanog stersa koji gotovo nikoga ne zaobilazi u današnje vreme. Od razgovora, vežbanja, meditacije do bilo kojeg oblika sporta ili poveravanja prijateljima – sve, samo ne zabijanje glave u pesak.

OVDE saznajte više o vrlo neobičnom razlogu koji smanjuje verovatnoću za razvod.

3. Usamljeni vuk kojeg je zaista teško razumeti

Ima tek nekoliko prijatelja i obično smatra da je neshvaćen. Koliko god je na početku takav misteriozni čovek primamljiv i deluje romantično, da li je to osoba s kojom možete da imate dugoročno kvalitetnu vezu? Zašto nema prijatelje iz detinjstva ili barem srednje škole, da li je sposoban da održava vezu, bude lojalan i empatičan? Takve, naizgled male stvari, zapravo mogu da otkriju kako će izgledati budućnost s "usamljenim vukom".

Čak i kada otkrijete neke od ovih problema u vezi, ne znači da bi trebalo da ga odmah eliminišete. Možda mu je samo potrebno dati do znanja o kakvim se problemima radi i na kraju ćete ih rešiti zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs