Zaljubljivanje

Hemija i ljubavni parovi: Lepo je kada možete da ćutite zajedno!

Parovi ili imaju ili nemaju hemiju, a to se može raspoznati najviše kada vam je tišina ugodna, posedujete određenu dozu telepatije a dodir je božanstven
Ljubav i zavođenje
00:16h Autor:
Foto: Shutterstock

Ako nema hemije u vezi, onda to jednostavno nije to. Ali, kako prepoznati imate li sa nekim hemiju? Nekoliko jednostavnih stavki otkloniće vam sumnju u to da li ima hemije među vama ili ne.

 

Tišina je dobra

 

Svi smo vodili razgovore, koji u određenom trenutku pređu u tišinu, zbog čega bi često paničili da je osobi preko puta nas dosadno u našem društvu. Ali, biti u mogućnosti da sa nekim delite ugodnu tišinu, jedan je od znakova da imate hemiju. Ti si srećna što si tamo sa njim i znaš da je taj osećaj obostran.

 

Ovo su zanimljive činjenice o "zatreskanosti", više možete naći OVDE.

 

Razumete se

 

Kad kažete nešto što većina drugih ljudi ne bi odmah shvatila, on zna točno o čemu pričate. I obrnuto.

 

Pokažite ljubav gestovima, a kakako možete naći OVDE.

 

Dodiri

 

Jednostavno je: kad vas dotakne neko ko vam se ne sviđa, vi ste toga potpuno svesni i želite da to prestane. Ali, kad vas dotakne neko prema kome osećaš hemiju, ponekad to možda nećete ni primetiti, jer se taj dodir čini tako prirodnim, da nema razloga da vas on iznenadi.

 

Ako osetite ovu ljubav to znači da nije prolazna, više možete da nađete OVDE.

 

Telepatija

 

To je onaj osećaj kad samo jednim pogledom, bez reči, možete shvatiti šta vaš partner misli te se u skladu sa tim nasmejete ili napravite neku drugu grimasu, kako bi mu pokazale da znate tačno šta misli.

 

Vreme leti

 

Samo se sa osobom sa kojom imate hemiju sati čine kao minute i imate osećaj kako bi sa njim moglo biti ovako zauvek, jer je uvek zanimljivo. Kad i druženju dođe kraj, jedva čekate ono iduće, jer on vas usrećuje i ne želite biti odvojene od njega.

 

Čekajući princa neke devojke ostanu same, više možete naći OVDE.

 

Kao da se znate oduvek

 

Hemija se svakako može razviti tokom vremena, ali ona se uglavnom pojavljuje čim nekoga upoznate. Ako razgovarate sa nekim prvi put, a osećate kao da ga već znate godinama, da,  to je hemija.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...