Astrologija u službi zadovoljstva

Koji fetiš skriva vaš horoskopski znak?

Da li volite vezivanje ili seks u javnosti? Koji znak obožava vođenje ljubavi u vodi, a kome je erogena zona vrat? Seksualna interesovanja su različita, ali se mogu prepoznati po astrološkim znacima
Škola sexa
20:36h Autor:
Koji fetiš skriva vaš horoskopski znak?
Foto: Shutterstock

Svi ljudi imaju neki fetiš, hteli to da priznaju ili ne, rekao je Sigmund Frojd. Naravno da svaki astrološki znak krije svoje male tajne, a ukoliko ih do sada niste razotkrili, evo male pomoći.

OvanOvnovi generalno imaju snažnu potrebu za adrenalinom. Uživaju u jutarnjem seksu, a veliki fetiš im je kad ih partner tokom vođenja ljubavi povuče za kosu. Od mirisa vole mošus i lavandu.

BikUkoliko hoćete da priredite stravstveno iznenađenje za svog partnera rođenim u ovom znaku, usredsredite se na njegovu glavnu erogenu zonu – vrat! Ukoliko ste dovoljno maštoviti, ukombinujte i čokoladu u predigru jer je bikovi obožavaju.

BlizanciRođeni u ovom znaku su poznati kao veoma perverzni i apsolutno lude za raznim seksualnim pomagalima i igračkama, zato se opustite i rasplamasajte strasti do daske!

RakIznenadite svog raka i odvedite ga u hotelsku sobu gde ćete mu priuštiti noć za pamćenje.

LavLavovi mnogo vole kad neko podstiče njihovo samopouzdanje. Takođe, nemojte se ustručavati od ugriza, bezobraznih priča i oralnog seksa.

Devica

Iako su po prirodi ove osobe prilično zatvorene, u spavaćoj (ili nekoj drugoj) sobi se pretvaraju u divlju zver, a obožavaju vezivanje.

VagaGlavni fetiš vage je pretvaranje i oblačenje kostima, a erogena zona su stopala.

ŠkorpijaDa li ste gledali film "Širom zatvorenih očiju"? Ova ekranizacija je potpuno u fazonu škorpije, jer su lude za mistikom i maskama.

StrelacStrelčevi su uvek orni za avanturu, pa će bez razmišljanja pristati na seks na javnom mestu. Štaviše, biće oduševljeni idejom! Groze se monotonije i klasike.

Jarac

Rođeni u ovom znaku, obožavaju vodu, pa je za njih letovanje na moru pravi izvor kreativnosti i dobre zabave. Kao zamena može poslužiti i tuš kabina, kada ili bazen.

VodolijaVodolije su kraljevi fetiša. Rado će probati grupni seks ili otići na žurku svingera. Obožavaju seksualne igračkice.

RibeVeliki ljubitelji voajerizma i „foot fetiša”. Vole dugu predigru i brzu akciju. Takođe, ne mogu da zamisle vođenje ljubavi bez dobre muzike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs