Evo kako

Pokažite ljubav gestovima: 7 načina da kažete Volim te bez reči!

Ljudima su važne male stvari, kao što je slušanje, poljupci, zagrljaji i nemojte nikada zaboraviti da onima koje volite pokažete koliko ih volite
Ljubav i zavođenje 23.05.2014. - 22:38h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Thinkstock

Velike akcije uvek govore više od velikih reči kada je u pitanju ljubav, zato je važno naučiti kako da iskažete svoje emocije bez korišćenja reči. Sećate se osoba koje su vam toliko puta u životu rekle da vas vole, a kada treba na delu da se pokažu, nije ih bilo?

 

Naučite da najlepša osećanja prenesete i putem gestova, a u nastavku pročitajte neke od načina:

 

Kako ljubav menja našu ličnost možete da vidite OVDE.

 

Izdvojte vreme za najbliže

 

Bez obzira koliko ste zauzeti, uvek treba naći vremena za osobe koje volite. Možda imate mnogo važnih zadataka, poslovnih izazova i vaš partner, roditelji i prijatelji sigurno se trude da vas makimalno razumeju. Međutim, ne oslanjajte se samo na njihovo razumevanje, već ih pozovite i pitajte kako su, kako im je protekao dan. Napravite pauzu pa popite kafu ili organizujte ručak.

 

Saslušajte ih

 

Jedan od najjednostavnijih načina da pokažete svoju ljubav je da saslušate vama drage osobe. Slušajte svaku reč, čak iako vam tema nije zanimljivija, jer su se i oni možda našli u takvoj situaciji kada ste vi govorili nešto što im nije previse blisko. Pitajte ih za neke prošle događaje ili situacije kako su ih rešili. Pokažite interesovanje i za probleme koje ih muče ili su prošli.

 

Šta vam ljubavni horoskop predviđa za ovo proleće možete pročitati OVDE.

 

Poljupci i zagrljaji

 

Kada je u pitanju pokazivanje ljubavi prema nekome, topli zagrlaj i poljubac su najbolji način. Bez obzira da li ste nekome uputili poljubac za dobro jutro ili laku noć dajete na znanje dragoj osobi da vam je stalo do nje. Ne samo da će toj osobi prijati ovaj ritual već će i vama biti puno srce, a osmeh na licu je neizbežan.

 

Olakšajte im život

 

Pritom se ne misli samo što ćete im finansijski pomoći, već uradite za njih sitnice na koje možda nisu očekivali. Kupite im neophodne namirnice, očistite dom, iznenadite ih neočekivanim poklonom. Možda deluju kao sitnice, ali zapamtite da sitnice život znače.

 

Pošaljite paket

 

Mali paketić napravljen sa ljubavlju obradovaće svaku vama dragu osobu naročito onu koja nije tako blizu vas. Skupite sitnice ili neke potrepštine i uputite na željenu adresu, osmeh i iznenađenje neće izostati jer je to znak na neprestano mislite i brinete za osobu. Uz duhovitu poruku punu ljubavi ovaj poklon biće pravi pogodak.

 

Ovih devet znakova otkriva da li ste jedno za drugo, više možete videti OVDE.

 

Kuvajte za njih

 

Većina ljudi trudi se da pokaže svoje najbolje kuvarske veštine na događajima kao što su : Božić, Uskrs, slave, doček Nove godine. Kako bi bilo da osim ovim praznicima, pripremite romantične večere za partnere ili bogati nedeljni ručak za porodicu ili roditelje. Spremite njihova omiljena jela, zanimljivu dekoraciju stola i pozovite ih da zajedno uživate i zajedničkim trenucima, ukusnoj hrani i dobroj atmosferi.

 

Ove ljubavne savete od mame smo morale poslušati, više pročitajte OVDE.

 

Podržite ih

 

Svi grešimo, ljudska smo bića! Baš iz ovog razloga je važno da osobama koje volimo podržimo kakve god pehove napravili. Bez  obzira ako ste najbolju prijateljicu upozorili da nije krenula dobrim putem, nemojte joj u najtežim trenucima reći “Rekla sam vam”. Budite rame za plakanje i podrška u rečima da svi greše i da je najvažnije izvući pouku iz kritične situacije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...