Razmislite dobro

Čekajući princa mnoge ostanu same: Previsoki standardi i ljubav!

Pored svih prinčeva, savršenih momaka iz romantičnih filmova, zaboravimo da to nije stvarnost
Ljubav i zavođenje 14.05.2014. - 15:09h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Tokom odrastanja prvo smo se susrele sa prinčevima, zatim sa ratnicima, pa sa super - uspešnim poduzetnicima koji su i zgodni, i pametni, i pažljivi, ali samo u knjigama i filmovima. U realnom životu smo ih dugo čekale da bi na kraju ostale same.

 

Sve ono uz što smo odrastale i gledale na televiziji vrlo je verovatno imalo loš uticaj na naše standarde.

 

Kako izgleda muškarac kojem se sviđate, više možete naći OVDE.

 

Jedno je želeti da vaš dečko bude kao Zverka u seriji Seks i grad, a sasvim je drugo to stvarno očekivati. Ako imate loš ljubavni život i nikako ne možeš pronaći dečka koji vam odgovara, možda nije loše da razmislite jeste li same krive za to.

 


Mora biti savršen

 

Prva greška koju prave početnice, ali desi se i iskusnijim ženama. Kada je riječ o ljubavi i traženju idealnog partnera, većina žena zna što bi htela, ali većina to nikada ne dobije. Ako insistirate na tome da muškarac bude sve što si zamislila na papiru, to je razlog zašto ga ne možeš ni pronaći - jer ne postoji.

 

Ne menjajte vašeg muškarca, otići će od vas, više možete naći OVDE.

 

Ne tolerišete mane

 

Svi imamo mane, koliko ih god pokušavali sakriti, ali dobra stvar kod ljubavi je da nečije mane možemo zanemariti ili čak zavoleti. Ako očekujete da ćete pronaći tipa bez mana i odbijate one koji se ne uklapaju u vašu idealnu viziju, vrlo verovatno ćete ostati sama.

 

Ovih devet znakova otkriva da li ste jedno za drugo, više možete naći OVDE.

 

Ne dajete šansu nikome

 

Znamo, čini vam se kako je prilagođavanje za luzere. Ako znate kakvog tipa želite, zašto bi uopšte davala šansu onome koji ti se nabacuje, a nema veze sa tvojom idejom idealnog muškarca? Naravno da ne moraš napuštati svoja uverenja i biti otvorena za sve, ali ako ti se čini da ti se neko sviđa, daj mu šansu. Nikad ne znate što će se izroditi iz toga - možda vas oduševi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...