Dragi, imamo seksi domaći zadatak!

Osećate da vam je potrebna novina u spavaćoj sobi? Možda je pravo vreme za domaći zadatak za vas i vašeg partnera. Uz nekoliko kratkih, a korisnih saveta, probudite uspavane strasti. Papir, olovka i odeća - nepotrebni.
Ljubav i zavođenje
01:56h

Vikend je idealan početak, ali ako ste ga rezervisali za milion obaveza, onda neka bude dan kada oboje dolazite sa posla ranije i bacate se u akciju. Ne mora nužno biti seks u pitanju - maženje, predigra i strastveno ljubljenje od sat vremena, dovoljni su da vam vrate energiju i poprave raspoloženje. Neposredno pre toga, kupite novi donji veš u seksi crnoj ili vatreno crvenoj boji. Da li moramo da kažemo- samopouzdanje? Odložite u fioku one „domaćinke“ i brushalter bez žica, u kome vam grudi deluju opušteno, nabacite push-up i čipkane gaćice. Mala napomena: pazite da vam u tome bude udobno, nipošto da vas steže ili da vam se „ureže“ u kožu, jer time stvarate nelagodnost, a ne samopouzdanje. Takođe, isplanirajte dan bez televizora, interneta i svih "oduzimača" energije. Znamo da je vreme rijaliti šouova i interesantnih emisija, ali svakako da je dobar seks bolja ideja pred spavanje. Sakrijte daljinski, ugasite kompjuter i mobilni telefon, posvetite sve preostalo vreme igri ispod čaršava. Izazvaće u vama onaj slatki umor koji je, priznaćete, lepši od bilo koje emisije.

 

Nikad niste imali 69 bočno? Ili pozu Umorni jahač? Vreme je da naučite neke nove stvarčice. Potražite ih na internetu i začinite svoju sobu, i svaki kutak. Ne mora to nužno biti kao u knjizi Erike Džong (Erica Jong), ali određena doza nevaljalog i zabranjenog je poželjna. Dakle, pustite mašti na volju. Ipak, ako ste više raspoloženi za opuštenije stvari, imamo za vas pravi veseli zadatak - budite goli, odvrnite muziku, četku u ruke i pevajte na sav glas! Ovaj deo zadatka ide uz uključeno svetlo (ili po danu) i maksimalnu opuštenost. Znamo da će vam u početku biti malo neugodno, ali nakon prvih nota i vrckanja guzom, verujemo da će vaš partner poželeti da "goli dan" ponavljate svake nedelje. Poenta je u tome da zavolite svoje golo telo i time pojačate želju za seksom, i kod sebe, i kod partnera. Iznad svega, suština je da se dobro zabavite.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...