Ako ste sa njima u vezi onda samo patite

Ne zavaravajte se: Ovi muškarci se ne mogu promeniti!

Oni i dalje spomnju svoje bivše, ljubomorišu, zvocaju a vi ste i dalje sa njima? Osvestite se i shvatite da ovakve tipove muškaraca čak i ne vredi menjati
Ljubav i zavođenje
13:16h Autor:
Ne zavaravajte se: Ovi muškarci se ne mogu promeniti!
Foto: Shutterstok

Ukoliko je pored vas muškarac kojem uvek nešto nedostaje, stalno zvoca, ljubomoriše i nije baš siguran u sebe - bežite od njega koliko vas noge nose! Njegovo ponašanje će definitivno da upropasti vezu, a vi ćete istrajati pored njega jedino ako baš želite da se kaznite zbog nečega! Ovo su neka ponašanja koja vam neće ići u prilog:

1. Njegova bivša

Mislili ste da bi mogao biti potencijalni dečko, ali ispostavilo se da njegova bivša i dalje drži njegovo srce čvrsto u šaci. Kako prepoznati takvog muškarca? Lako. Njega sve podseća na bivšu i stalno je spominje pa je takvog najbolje pustiti, barem zasad.

Ovi muškarci nisu za vas, više o tim tipovima pročitajte OVDE.

2. Njegova negativnost

Od cvrkuta ptica do reda u banci, ovom muškarcu apsolutno sve smeta i na sve ima pritužbe. Svaki put kad ste sa njim osećate kao da je iznad vas oblak kiše, koji nema nameru da nestane? Ali bi vi trebale da nestanete - što pre!

Muškarci više vole seks sa starijim ženama a zašto je to tako pročitajte OVDE.

3. Njegovo kontrolisanje svega

Ovo je jedna od najgorih vrsta muškaraca - onaj koji stalno optužuje za prevaru. I put do prodavnice za njega je potencijalna prilika za prevaru, a najgore je što nikad ništa neće umanjiti njegove strahove.

4. Gospodin "ne smeš imati muške prijatelje"

Gospodin koji nije shvatio jednostavnu rečenicu da je ljubomora u redu samo u malim dozama. Možda vam i veruje, ali mrzi vaše muške prijatelje, za koje tvrdi da vam to nisu te da svi imaju skrivene namjere pa čak i oni zauzeti. Treba li vam to? Ne treba!

Pročitajte sve razloge zašto muškarci nestaju iz vašeg života, više nađite OVDE.

5. Gospodin "neće se više ponoviti"

On se igra sa vašim emocijama, laže, možda i vara, ali bitno da svaki put kad pogreši izgovara jednu te istu rečenicu - "neće se ponoviti". A uvek se ponovi i još će se ponavljati, dok vi ne odlučite da je dosta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs