Vremenom se sve shvati

Ljubavni saveti mama koje nismo slušale: Ovaj dečko nije za tebe, ne možeš da promeniš muškarca

Svaki raskid donosio je isto - ostaću sama, jadna i s mačkama. Mama, s druge strane nikad to nije pomislila, jer je znala da sve stvari, kad tad, dođu na svoje mesto. Samo treba biti strpljiv i ne srljati u nešto zbog straha od samoće
Ljubav i zavođenje 07.05.2014. - 20:20h Autor: index.hr
Foto: Thinkstock

Nekada se svaka rečenica naših mama završavala našim okretanjem očiju, a onda smo odrasli. Drugim rečima, onda smo iznenada shvatili da je mama tačno znala šta priča.

 

1. Ovaj dečko nije dobar za tebe

 

"A kako ti znaš da li je dobar ili nije? On je savršen!" I, jeste li na kraju završili sa lošim frajerom, kojeg vaša mama nije mogla da podnese? Niste!

 

2. Bitno je da se tebi sviđa

 

Mame su nam uvek lepo govorile da nije bitno šta drugi misle. Onaj povučeni dečko iz srednje, s kojim se niko nije družio, na kraju je ispao pravi ulov? Sve je moguće.

 

OVDE pročitajte više o tome šta samo majka zna - kako još da posavetuje svoju ćerku o ljubavi.

 

3. Ne možeš da promeniš muškarca

 

Ona je potajno znala da se nadate da će vam to poći za rukom, ali je znala i da je to Sizifov posao i da će on uvek ostati takav kakav jeste.

 

4. Gde je puklo jednom, opet će

 

Eh, da smo barem slušale mamu, pre nego što smo nedelje, mesece, pa nažalost i godine provele natežući se s muškarcem zbog kojeg smo se osećale loše, depresivno i na ivici živaca.

 

Ženske teme o kojima majka treba da posavetuje ćerku pročitajte OVDE.

 

5. Budi strpljiva

 

Svaki raskid donosio je isto - "ostaću sama, jadna i s mačkama". Mama, s druge strane nikad to nije pomislila, jer je znala da sve stvari, kad tad, dođu na svoje mesto. Samo treba biti strpljiv i ne srljati u nešto zbog straha od samoće.

 

6. Premlada si za ozbiljnu vezu

 

Kad ste bili mlađi, jedva ste čekali da odrastete. Sad kad ste odrasli i doživeli neke stvari, dali biste sve da možete da se vratite u detinjstvo, kada je najveća interakcija sa dečacima podrazumevala sramežljive poglede na školskom hodniku. Sigurno vam je drago što je mama barem malo produžila to bezbrižno razdoblje.

 

A OVDE saznajte koje je životne lekcije trebalo da poslušamo od naših mama.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...