Istraživanje

5 najpoželjnijih delova muškog tela za kojim žene gube pamet!

Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je prosto neodoljiva. Ona ostavlja utisak snažnog muškarca koji će svojoj partnerki omogućiti sigurnost
Ljubav i zavođenje 03.05.2014. - 19:03h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Thinkstock

Ankete i istraživanja po pitanju muškarcima omiljenih delova i oblika ženskog tela neiscrpna su tematika koja uprkos rušenju uvreženih stereotipa sve ređe intrigira javnost. Obrnuta situaciju u kojoj su muškarci obekti posmatranja i ocena izaziva, pak, mnogo interesovanja kako kod ženske, tako i kod muške populacije. Najnoviju anketu sproveo je portal Woman's Health, a rezultati su razotkrili ženama najprivlačnije muške atribute.

 

1.V – linija
Atletska građa u kojoj je gornji deo tela naglašen s istaknutim čvrstim torzom smatra se najpoželjnijim delom tela za kojim žene gube pamet. Prsa i uzdignuta ramena ženama predstavljaju simbol snage i muškosti.

 

OVDE saznajte kom mirirsu na ženi muškarci ne mogu da odole.

 

2.Vene na rukama


Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je prosto neodoljiva. Ona ostavlja utisak snažnog muškarca koji će svojoj partnerki omogućiti sigurnost.

 

3.Široka vilica
Muškarci šireg lica i naglašene vilice "magnet" su za žene. Dominantni delovi lica odraz su muževnosti, a ženski interes za njim naučnici opisuju kao prirodni nagon.

 

OVDE pročitajte koje ženske nesavršenosti mame muškarce.

 

4.Duga kosa


Muškarci dugih vlasi obeležili su istoriju, kosa je karakterisala moć i snagu nekada kraljeva i ratnika, donedavno isključivo rokera i bajkera, a danas glumačkih i pevačkih faca. Povratak trenda dugokosih dovoljan je odgovor na pitanje ženama obožavanog aduta.

 

5.Pune sočne usne
Senzualnost punih usana ženama je izuzetno primamljiva, takav oblik udovoljava potrebu za damama bitnim maženjem i poljupcima.

 

OVDE pročitajte u kojim godinama su muškarci najprivlačniji.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...