Obratite pažnju

5 stvari kojima se žene zavaravaju: Promeniće muškarce, dete će da popravi sve

Žene veruju da će njihov partner da ostavi devojku/ženu, a takođe misle da kada su u vezi sa muškarcem koji ima turbulentnu prošlost, baš one će da budu izuzetak
Ljubav i zavođenje
13:14h Autor:
5 stvari kojima se žene zavaravaju: Promeniće muškarce, dete će da popravi sve
Foto: Shutterstock

Žene imaju najbolje namere, ali vrlo često se upravo te namere shvate potpuno pogrešno. Neke pripadnice lepšeg pola će zbog ovoga da budu nesrećne u vezi, neke će da krivei svog dečka, a neke će ga zbog ovih stvari i izgubiti. Ovo su najčešće greške koje žene rade u vezi.

Mislimo da možemo da ga promenimo

Naravno da možemo da menjamo neke male stvari kod svog dečka, ali postoje žene koje očekuju da će njihov dečko u potpunosti da se transformiše u vezi. Rezultat je često puno živciranja i s jedne i sa druge strane, i najčešće - raskid, jer se ljudi ne menjaju u toj meri u kojoj to od njih očekujemo.

Ne zavaravajte se, već OVDE saznajte koji muškarci ne mogu da se promene.

Mislimo da smo izuzetak

Znamo da smo u vezi sa muškarcem koji ima turbulentnu prošlost, ali verujemo da ćemo baš mi da budemo izuzetak. Baš nas neće prevariti, baš nama će da govori istinu, baš mi smo te koje će iz njega da izvuku najbolje... Stvarnost je često puno drugačija.

Zbog čega se svađamo sa onima koje volimo saznajte OVDE.

Ne verujemo mu

Ako je bivši partner bio neveran, i ovaj će da bude isti, zar ne? Mnoge žene upravo zbog ovakvog razmišljanja imaju veze u kojima nisu zadovoljne, a nije zadovoljan ni njihov dečko. Što mu više pokazujemo da mu ne verujemo bez razloga, to će on da nam više zamera.

Verujemo da će da ostavi devojku/ženu

Neki to i urade, ali oni su retkost. Uostalom, zar nije bolje da budete sa nekim ko je slobodan?

OVDE pročitajte koji muškarci nisu za vas, pa treba da ih prepustite drugim ženama.

Verujemo da će dete sve da popravi

Neki parovi će raskinuti kada stvari ne idu po planu, a neki će misliti da je dete pravo rešenje. Žene koje misle da će dete da promeni njihovog partnera i da će nakon toga da bude dobar, veran i pažljiv, najčešće greše i svejedno ostaju bez njega.

A na šta je sve spreman muškarac koji vas voli saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs