Obratite pažnju

Sad je tu, sutra ga nema: 10 razloga zbog kojih muškarci nestaju iz vašeg života!

On nije smatrao da je to veza. Dok ste vi njega nazivali dečkom, on je vas prijateljicom s kojom se povremeno viđa. Stoga, ne smatra potrebnim da vam objasni zbog čega prekida vezu, jer veze u njegovoj glavi nije ni bilo
Ljubav i zavođenje
20:54h Autor:
Sad je tu, sutra ga nema: 10 razloga zbog kojih muškarci nestaju iz vašeg života!
Foto: Thinkstock

Čini se da neki muškarci imaju tajanstvene veštine nestajanja. Jedan minut vas drže za ruku i vaša veza vam se čini kao da ćete živeti srećno do kraja života, ali narednog trenutka ga više nema. Možda su ovo razlozi takvom njegovom ponašanju.

1. Neki muškarci jednostavno zaborave da se jave devojci sa kojom su izlazili. Nije da je to neki izgovor, ali počnu da se trude oko druge, posla ili nečeg trećeg, te jednostavno ne pomišljaju na bivšu.

2. Muškarci nekad znaju da kažu nešto što ne misle. Ponekad se zalete i romantičniji su nego što su planirali ili izjavljuju ljubav tamo gde je nema. Kada shvate što su uradili, nestaju kako bi popravili štetu, tačnije kako vi ne biste pomislili da je to što su rekli stvarno istina.

OVDE saznajte šta muškarci vole, očekuju i traže kod žena, prema horoskopu.

3. Neki muškarci nisu dovoljno zreli da bi seli s vama i objasnili vam zbog čega misle da vaša veza neće moći da funkcioniše

4. Ako ste počeli prečesto da ga zovete, imaće osećaj da ga gušite i iz otpora neće hteti da vam se javi ni taj poslednji put.

5. On nije smatrao da je to veza. Dok ste vi njega nazivali dečkom, on je vas prijateljicom s kojom se povremeno viđa. Stoga, ne smatra potrebnim da vam objasni zbog čega prekida vezu, jer veze u njegovoj glavi nije ni bilo.

6. Ne sviđa mu se vaš karakter, a ne želi da sedne i da vam objašnjava zbog čega mu se ne sviđa.

7. Upoznao je drugu, ne želi da vam prizna da je sreo ljubav svog života, ali ni da vas laže o tome.

Muškarci su otkrili šta im je najatraktivnije kod žena! Više o tome pročitajte OVDE.

8. Zato što je problem u njemu, a ne u vama. Ponekad u tome zaista ima istine, a on ne želi da vam prizna svoje mane, pa mu je lakše da pobegne.

9. Preplašili ste ga. Neki muškarci se jednostavno boje vezivanja, te će pobeći čim pomisli da bi od vaše veze moglo biti nešto. Objašnjavanje bi se pretvorilo u novi sastanak s vama, pa misli da je lakše da nestane.

10. Beg mu dopušta da ima čistu savest. Ako ne mora da objasni nikome zbog čega prekida, do prekida kao da nije ni došlo. O vama zadržava lepu sliku, a u svojoj glavi zamišlja da i vi imate istu onu sliku o njemu kao na poslednjem sastanku.

OVDE saznajte kako da na vreme znate da ga ne zanimate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs