Okreni se od njih

Ovi muškarci nisu za tebe: Prepusti ih drugim ženama!

Poznato je da devojke podležu čarim pogrešnih muškaraca, to je prosto jače od njih. Ali da ne biste učili na svojim greškama pročitajte koji su to tipovi muškaraca kojih biste se trebali rešiti
Ljubav i zavođenje
16:06h Autor:
Ovi muškarci nisu za tebe: Prepusti ih drugim ženama!
Foto: Shutterstock

Žene su ponekad jako čudna bića. Iako znamo da je pametnije biti sa dobrim tipom koji nas neće izneveriti, nekako se uvek zalepimo baš za onoga zbog kojeg ćemo plakati.

Sve je to deo škole, ali sa vremenom dođe trenutak kada se moramo uozbiljiti i pronaći nekoga ko nije loš za nas. Predstavljamo vam tipove muškaraca koje morate izbeći u tim situacijama. Prepustite ih drugim ženama:

Ne zadovoljavajte se dobrom vezom, neka ona bude sjajna, više pročitajte OVDE.

Ranjeni tip

Tek je izašao iz veze i traži da ga tešiš? Super, ako želiš biti nesrećna već na samom početku veze. Ranjeni muškarci trebaju ljubav i pažnju, ali oni na žalost nisu spremni i da uzvrate tu ljubav i pažnju. Ovakav tip će te iscrpeti, on će se oporaviti, i krenuti dalje - bez tebe.

Šarmer

Njegove rečenice te gađaju u srce, a svaka njegova poruka ti automatski izmami osmeh na lice? Stani i razmisli. Jasno je da će se muškarac na početku truditi, ali ako ti se čini da ovaj ima simpatičan odgovor koji je spreman čim mu nešto kažeš, verovatno je reč o tipu koji jako dobro zna što radi.

Da li je moguće prijateljstvo posle raskida pročitajte OVDE.

Onaj koji se boji veza

On bi se zabavljao i sve mu je super, ali kada treba napraviti planove koji se odnose na sledeći mesec - povlači se? Neki muškarci se jednostavno boje veze, što samo po sebi nije tako loše, osim ako je veza upravo ono što želiš od njega. Ako je tako, beži dok možeš, jer će te sigurno povrediti.

Kralj drame

Postoje i oni! Znamo da je inače preterano dramatiziranje oko stvari nešto što je tipično za ženu, ali kraljevi drame su ponekad još gori. Ljubomora, komplikacije i konstantno kukanje biće sastavni deo vaše veze, pa ćeš ponekad imati osećaj da si u vezi sa ženom, ili malim detetom.

Ne spuštajte se na niske grane u vezi, više OVDE.

Večni klinac

Simpatično je u filmu, ali u stvarnom životu, žene ipak više vole odrasle muškarce. Činjenica da on jednostavno odbija da odraste i sa vremenom prestaje da bude simpatična, jer takav muškarac ne traži ženu, nego još jednu mamu. Verujemo da ti to baš i nije u interesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs