Kako do uspešne veze

Prepoznajte ga: Tri karakteristike savršenog muškarca

Za kvalitetnu dugu vezu adrenalinski zavisnik i nije najbolji izbor. Nemojte da tražite nekoga ko će se slagati sa svakom vašom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu vam treba muškarac koji će da bude spreman na dogovor i kompromis
Ljubav i zavođenje
00:22h Autor:
Prepoznajte ga: Tri karakteristike savršenog muškarca
Foto: Shutterstock

Neko ko je sasvim savršen baš i ne postoji, ali kada žene razmišljaju da li je neki muškarac materijal za vezu ili ne, često ne znaju na šta da se skoncentrišu. Stručnjak za veze Taj Taširo kaže da je najvažnije da vaš savršeni muškarac ima ove tri osobine:

Smiren karakter

Muškarac koji voli uzbuđenje i adrenalin je super izbor, a sa njim će nekoliko prvih sastanaka da budu jako zabavni i uzbudljivi. Ipak, kaže Taširo, za kvalitetnu dugu vezu adrenalinski zavisnik i nije najbolji izbor. Muškarac koji voli uzbuđenje je jedno, ali ako je opsednut uzbuđenjem, vrlo često će da radi stvari koje su loše za vezu. Najbolji izbor je neko ko voli uzbuđenje, ali zna i kada treba da stane sa njim.

Ovde saznajte kako da započnete zajednički život bez svađa.

Jednostavan za komunikaciju

Nemojte da tražite nekoga ko će da se slaže sa svakom vašom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu vam treba muškarac koji će biti spreman na dogovor i kompromis, kaže Taširo. Postoje ljudi koji obožavaju da se svađaju, a ako imate posla sa takvim muškarcem, veza će uvek da bude turbulentna i napeta, bez razloga.

Koje su to veštine u komunikaciji koje treba da primenjujete da ne biste upropastili vezu, pročitajte OVDE.

Emocionalno stabilan

Ne neko ko će u svakom trenutku da bude potpuno smiren i znaće šta da kaže u svakoj situaciji, ali za kvalitetnu vezu je definitivno potreban muškarac koji nije zavisnik od drame. Muškarac koji je sklon dramatizovanju će vrlo često u bezazlenim situacijama da pronađe razlog za svađu, biće ljubomoran i posesivan, a sve to kako bi nahranio svoju potrebu za dramom.

A kako da izbegnete male stvari koje prave velike probleme u svakoj vezi, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs