Obratite pažnju

3 pitanja koja otkrivaju da li ste sa pogrešnim muškarcem!

Da li biste nešto što vas ispunjava radili sa partnerom ili radije birate najboljeg prijatelja, samo je jedno od pitanja koje morate da postavite sebi kada razmišljate o partneru na duže staze
Ljubav i zavođenje 11.04.2014. - 16:55h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstok

Da li sam odabrala onog pravog - pitanje je koje su žene nebrojeno puta postavile sebi. Iako je osnovni preduslov za ovaj odgovor upoznavanje osobe s kojom planirate bližu ili dalju budućnost, postoje preduslovi o kojima morate razmisliti pre nego što odlučite da nekome poklonite srce.

Autorka Holi Peterson (Holly Peterson) odlučila je da u knjizi "The Idea Of Him" otkrije neke od najčešćih grešaka koje žene prave kada se zaljube.

 

1. Emocije

Zaljubljenost je lep osećaj koji osim leptirića u želucu ima još jednu nuspojavu. Reč je o takozvanoj "kratkovidosti" koja nam ne dozvoljava da realno sagledamo situaciju u kojoj se nalazimo.

 

Ali, pitanje koje svaka žena treba da postavi sebi je: Da li ste zaljubljeni u njega ili u sliku koju imate o njemu?

 

OVDE pogledajte kako muškarci iskazuju ljubav bez reči.

 

2. Želje


Osoba nas može privući na različite načine. Ponekad je dovoljan fizički izgled, a ponekad način života, intelekt ili, pak, lepe reči. Ali ponekad osoba u koju smo zaljubljeni u datom trenutku ispunjava naše želje, odnosno emocionalnu prazninu koju trenutno osećamo, ili pak ne osećamo, ali ona postoji. Upravo zbog toga pokušajte da se priupitati: Da li je osoba koja sedi preko puta mene zaista takva ili je samo ja tako doživljavam?

 

3. Potrebe


Svako od nas ima određene potrebe, bilo fizičke, bilo emocionalne. Upravo zbog toga vrlo je važno naći partnera koji će te potrebe i ispuniti. Kako bi dvoje ljudi funkcionisalo, važno je da te potrebe budu obostrane, što znači da vi i vaš partner imate zajedničke životne ciljeve, slično ili isto viđenje zabave i zajedničkog života.

 

Ukoliko želite da otkrijete da li ste pronašle muškarca po svojoj meri, postavite sebi pitanje: Da li biste nešto što vas ispunjava radili sa partnerom ili radije birate najboljeg prijatelja?

 

OVDE saznajte koje tri karakteristike krase savršenog muškarca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

PartnerVeza

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...