Isprobajte nešto novo

4 saveta za dugu vezu: Vodite seksi razgovore, izlazite sa još jednim parom

Druženje u četvoro može da vam proširi vidike, učvrsti vezu i da vam pruži uvid u to kako se drugi parovi nose sa nekim poteškoćama koje vi imate, a bliži jedno drugom bićete i zajedničkim fizičkim aktivnostima
Ljubav i zavođenje 07.04.2014. - 21:41h Autor: index.hr
Foto: Shutterstok

Na početku je lako održavati zaljubljenost, ali vremenom, to postaje sve teže i teže. Ipak, uz malo truda, vi i vaš dragi ćete dugo održati strasti kao da ste na početku, a ovi saveti u tome mogu da vam pomognu.

 

1. Izlazak u četvoro

 

Ako ste već bili na mnogo sastanaka samo sa njim, možda je vreme da vam se pridruži još jedan par. Druženje u četvoro može da vam proširi vidike, učvrsti vezu i da vam pruži uvid u to kako se drugi parovi nose sa nekim poteškoćama koje vi imate.

 

2. Seksi razgovori

 

Nekoliko puta mesečno popričajte o tome šta biste voleli da isprobate kada je u pitanju seks. Mnogi parovi izbegavaju ovakve razgovore jer su na početku neprijatni, a time propuštaju mnogo. Ako krenete da pričate, vremenom će prestati da bude neugodno, a seks će postajati sve bolji.

 

A o kakvim perverzijama maštaju muškarci saznajte OVDE.

 

3. Zajedničke fizičke aktivnosti

 

Ako nekoliko puta nedeljno zajedno trčite ili idete u teretanu, bićete mnogo bliži jedno drugome. Fizička aktivnost vas čini srećnijima i zdravijima, a kad dođete kući, imaćete nepresušni izvor tema za razgovor - tračarenje o treneru koji vam ide na živce je dobar početak.

 

4. Gledajte romantične komedije

 

Pre nego što prevrnete očima jer znate da vaš dečko to ne voli - stanite i razmislite. Romantične komedije su idealan način da se inspirišete, a ako vam se neke stvari iz filma čine smešnim, uvek možete da im se dobro nasmejete - i to zbližava.

 

A šta uzbuđuje koji horoskopski znak saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...