Pročitajte

Neverovatno: 5 razloga zašto udate mame varaju!

Mnogi greškom udate žene koje imaju decu smatraju skoro kao aseksualna bića, zato mnoge iznenađuje podatak da veliki broj ovih žena vara svoje muževe
Ljubav i zavođenje
18:12h Autor:
Neverovatno: 5 razloga zašto udate mame varaju!
Foto: Thinkstock

Zašto se udate mame odlučuju na "švrljanje sa strane" i šta je to što je presudno za ovaj korak? Istraživanja koja su sprovedena na ovu temu otkrila su da se čak 35 odsto žena odlučilo za ovaj korak kako bi "začinile" dešavanja u spavaćoj sobi i uvele uzbuđenje u njihov život.

Pročitajte više o tome kako Brazilci špijuniraju svoje žene.

Čak 27.5 odsto "zalutalih" žena je navelo da su prevarile muževe jer su oni bili nepažljivi prema njima, 22.5 odsto je dalo obrazloženje da im je muž loš u krevetu, dok je 10 odsto preljubnica to uradilo radi osvete, a 5 odsto je varalo svog muža jer su trenutno bile ljute na njega.

O seksi igrama koje vas mogu koštati života ako ih praktikujete u stranim zemljama pročitajte OVDE.

Više od polovine ovih žena je navelo da bez obzira na sve ne bi ostavile svoje muževe, a 55 odsto je navelo da su razlog njihova deca.

- Porodica je veoma važan faktor u životu svakog od nas. Zbog toga nas i ne iznenađuje ovaj podatak da žene koje su prevarile muževe ne žele razvod. Sasvim je normalno da se dobro razmisli kada je reč o razvodu, jer je problem još veći ako imate decu - navodi Viktorija Milan vlasnica sajta koji je sproveo ova istraživanja.

A zašto muškarci varaju, možete da pročitate OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs