Neće se promeniti

On nikada neće reći DA: 13 znakova da će biti večiti neženja!

Kada vam kaže da nikada nije imao ozbiljnu vezu i sebe ne vidi u jednoj takvoj, poverujte mu
Ljubav i zavođenje 07.04.2014. - 11:51h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstok

O vama nikad ne razmišlja kao o paru, pred njim nikad ne smete spominjati budućnost i njegove su želje na prvom mestu - to su znakovi da se boji obaveza.

 

1. Me ne, nikad nisam imao ozbiljnu vezu

 

Ako partner gotovo nikad ne priča o devojkama sa kojima je izlazio kao o bivšim partnerkama, verovatno se boji obaveza. Izrazima "povremeno smo izlazili, ali nikad nismo bili službeno zajedno" naglašava da ga niko ne može ukrotiti. Jednako tako pričaće i o vama nakon što veza završi.

 

2. Nikad ne planira više od jednog dana unapred

 

On nikad ne planira nekoliko dana unapred i najviše što može je obavezati se na jedan dan. Glavni razlog mu je da voli živeti u trenutku, ali time samo potvrđuje da sa partnerikom ne planira ništa ozbiljno. Jer da planira, video bi sa njom i bližu i dalju budućnost.

 

Zašto žene veruju da postoje bajkovite veze, pročitajte OVDE.

 

3. O vama ne govori kao o paru

 

Jednako kao što ne planira više od jednog dana unapred, muškarac koji se boji obaveza, ne razmišlja o vama kao o paru. On ne razmišlja o tome što ćete raditi za dve nedelje ni hoće li upoznati vaše roditelje. Zadovoljan je sa postojećim, a razmišljanje o zajedničkim godinama samo mu tera strah u kosti.

4. U njegovom društvu nikad ne spominjete budućnost

 

Ako u partnerovom društvu stalno trebate paziti što govorite, naročito ako su to planovi za budućnost, sa vezom nešto nije u redu. To je samo još jedna od potvrda da se nikad ne namerava smiriti i vi tu ništa ne možete promeniti. Ne možete nekoga naterati da postane bolji, naročito ako on to sam ne želi.

 

5. Nikad ne odgovara na poruke

 

On najčešće ne odgovara na poruke i pozive, a i ako se javi, to je najčešće kasno naveče. To znači da mu partnerka nije bitna koliko je on njoj, ali ujedno može biti znak da je u ženskom društvu. On ne želi da druga strana otkrije da je već u vezi i tako odaje utisak slobodnog muškarca, iako to zapravo nije. Njemu najviše imponira što ga niko ne može zauzdati.

 

Neke stvari se ne tolerišu u vezi, ne spuštajte se na niske grane, više pročitajte OVDE.

 

6. Uvek pazi samo na svoje želje

 

Prilikom biranja mesta za izlazak ili izbora filma, uvek pazi da njemu više odgovara. Ne trudi se nimalo udovoljiti svojoj partnerci zato što je sam sebi uvek na prvom mestu.

 

7. Ne vodi vas na mesta gde možete sresti nekog poznatog

 

Retko partneriku izvodi na sastanak, a ako se i odluči za taj korak, pazi da ih vidi što manje ljudi. Stoga su ti svi izlasci najčešće u kasnim večernjim satima i u manje poznatim mestima na kojima gotovo da ni ne postoji mogućnost da će sresti nekog poznatog.

 

8. Ima previše stvari za rešavanje

 

Žene vole da "popravljaju" muškarce, ali ako partner ima previše stvari za rešavanje, najbolje je pustiti ga da ih reši. Inače se neće moći posvetiti vezi. Treba najpre biti zadovoljan sam sa sobom, da bi jednako dobro mogao funkcionirati sa partnerom.

 

Da li se zaista suprotnosti privlače pročitajte OVDE.

 

9. On je još uvek nezreli dečak

 

Uvek flerta sa drugim ženama, a onda se pravi nevin. Voli da se svađa oko toga jer mu to daje na važnosti. Njemu odgovara takav nezreli odnos u kojem on glumi zločestog dečka, a njegova partnerika ga kori, ali mu na kraju sve i oprosti.

 

10. On određuje koliko često ćete se viđati

 

I nakon nekoliko meseci veze on i dalje dozira koliko ćete se često viđati. To znači da voli držati stvari pod kontrolom, a ujedno si otvara mogućnosti da u isto vreme izlazi i sa drugim devojkama. Sve to pokazuje da ne misli nimalo ozbiljno.

 

11. Ne želi da se veže

 

Ako stalno ponavlja kako se ne može vezati uz jednog partnera, treba mu poverovati. Malo je verovatno da će se promeniti, jer, na kraju krajeva njemu takav odnos odgovara. Istovremeno ima nekog kraj sebe, a sa druge strane je otvoren za nove mogućnosti.

 

Ove čudne stvari vode do srećne veze, više pročitajte OVDE.

 

12. Večiti neženja

 

Njegov uzor su večne neženje koji prema njemu žive punim plućima i ne dopuštaju da ih jedna partnerka ukroti. Voli da zna da u svakom trenutku ima izbora, da je istovremeno slobodan, a da opet ima nekoga ko će bit uz njega kad to zatreba.

 

13. Ne zna ništa drugo osim iskorišćavanja drugih

 

Na prvu je slatkorečiv, ali čim dobije ono što želi, menja svoje ponašanje. Takav partner vas vrlo verovatno iskorišćava, a potom se time hvali prijateljima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...