Za srećniji život

Poslušajte iskusne žene: 8 saveta onih koje su prošle više od vas

Odlučite na šta se isplati da trošite svoje vreme, ne zamarajte se starenjem i priznajte sebi da se ljubavne veze, baš kao i ljudi, stalno menjaju
Zanimljivosti
04:18h Autor:
Poslušajte iskusne žene: 8 saveta onih koje su prošle više od vas
Foto: Thinkstock

Svakome ponekad u životu treba vođstvo, bilo na ljubavnom ili na poslovnom planu. Tu pomažu saveti žena koje su to već prošle, a upravo su one svoju mudrost podelile sa čitaocima Reddita i američkog portala AskWomen.

1. Naučićete kad nešto nije vredno vaše energije

Neverovatno je kojom se lakoćom neke stvari rešavaju, naročito ako što pre shvatite da nisu vredne vaše pažnje. Treba dobro da odvagate i odlučite na šta želite da trošite svoje dragoceno vreme, a na šta ne.

2. U 20-ima se još uvek menjate

To je period u kojem se još uvek menjate i sazrevate. Za nekoliko godina prisetićete se 20-ih godina i nećete moći da verujete šta ste sve radili ili koje ste odevne kombinacije nosili.

A kada su žene najzadovoljnije svojim telom pročitajte OVDE.

3. Ne brinite o starenju

Život je proces, a starenje je samo deo tog puta. Ne počinje sve i ne završava sa mladošću zato treba da prihvatite svoje godine i da ih nosite dostojanstveno.

4. Stvari neće uvek da se odvijaju kako ste planirali

U životu uvek treba da imamo dobar plan, ali onda se stvarni život ispreči i stvari krenu potpuno drugim tokom. Na to treba da budete spremni.

5. Nemojte da postavljate sebi rokove za velike planove

To što do 30-e niste pronašli srodnu dušu ili dobili dete, ne znači da niste uspeli. Sasvim je u redu da budete solo, a na kraju krajeva nije bračni status taj koji vas određuje.

Dobro je znati - koje su tri laži koje vam uništavaju šansu za ljubav pročitajte OVDE.

6. Veze ne ostaju iste

Ljubavne veze se stalno menjaju, baš kao i ljudi. Ako to upamtite, biće vam lakše u životu.

7. Vremenom ćete sve manje da marite za neke stvari i to je sasvim u redu

Žene u 30-im imaju više samopouzdanja i srećnije su u životu. One menjaju svoj stav i više ih nije briga šta drugi misle, a dok su problemi u pitanju, ne boje se da ih rešavaju kako najbolje znaju.

8. Nikad nemojte da postanete finansijski zavisni od nekoga

Muškarci dolaze i odlaze, zato uvek treba da zadržite određenu finansijsku nezavisnost. Razvod, varanje i zdravstveni problemi mogu da poremete vašu situaciju, pa je važno da u takvim slučajevima možete da brinete o sebi.

A šta biste rekli sami sebi kada biste se vratili u prošlost pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs