On i vi

Ne spuštajte se na niske grane: Stvari koje ne smete da tolerišete u vezi!

U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, ali do neke granice. Pitanje časti je šta ćete tolerisati, zato oprezno
Ljubav i zavođenje
02:12h Autor:
Ne spuštajte se na niske grane: Stvari koje ne smete da tolerišete u vezi!
Foto: Shutterstok

Postoje standardi koje nikad ne bi trebalo da spustite radi bilo koga.

1. Prvorazredni tretman

Očekivanja da vas muškarac vašeg života tretira kao princezu, jedna je od stvari kod kojih nema kompromisa. Naravno da život nije bajka, ali on bi trebalo da vas tretira kao najvredniju ženu u svom životu, bez obzira na sve.

2. Doprinošenje zajednici

Nažalost, koliko god optimistični želimo da budemo, ne nosimo ružičaste naočare i svesni smo stanja oko sebe. U redu je ako on trenutno nema posao, ali bar se trudi da ga nađe, zar ne? U redu je ako ste vi te koje trenutno donosite novac u kući, ali on obavlja kućne poslove. Sve je u redu ako i on doprinosi vašem odnosu.

3. Varanje

Ako on vara, nemojte se praviti da je sve u redu i tešiti se da su svi muškarci takvi. Varanje nikad nije prihvatljivo, kao ni osećaj bezvrednosti.

4. Fizička privlačnost

Niko ne kaže da morate da nađete najlepšeg na planeti, ali on vam mora biti fizički privlačan. Ako među vama ne postoji hemija, može on biti dobar koliko hoće, to svejedno neće biti to. Krenite dalje, i ne treba da se zbog toga osećate loše. Jednog dana ćete naći "kompletan paket".

5. Zajednički interesi

Suprotnosti se privlače? Istina, ali samo kratkoročno. Ako se vas dvoje razilazite u baš svemu, teško ćete izgraditi normalan odnos. To ne znači da morate naći nekog identičnog sebi, ali nekoliko zajedničkih interesa morate imati.

6. Sreća

On vam može pružiti ljubav, dom, mir, ali bez sreće sve je to jednako nuli. Zar nije smisao života biti srećan?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs