Nemilosrdno

Najgori načini da raskinete vezu!

Ukoliko odlučite da raskinete sa njim na takav način da ga potpuno dokusurite izaberite fejsbuk, prijatelje koji će govoriti u vaše ime, saopštite mu to posle seksa
Ljubav i zavođenje
18:10h Autor:
Najgori načini da raskinete vezu!
Foto: Shutterstock

Ni jedan prekid nije lep, ali postoji razlika između obzirnog i sasvim bezobzirnog prekida. Ovo su neki od najgorih načina na koji možete da kažete muškarcu da niste zajedno.

Nakon seksa

Tada je ranjiv i ne očekuje nikakve razgovore, a kamo li one koji uključuju raskid. Ovo je idealan način da ga povredite, jer će zauvek misliti da je baš taj, zadnji seks, odlučio da želite raskid.

Promenom broja mobilnog telefona

Ovo inače rade muškarci koji nemaju hrabrosti da se suoče sa raskidom - jednostavno promene broj telefona. Okrutno i nepotrebno, a ako to već radite, morate ga blokirati i na Fejsbuku.

Preko Fejsbuka

Promena statusa veze u "single" je grozan način da nekome saopštite da više niste zajedno. To rade nezrele žene i klinci koji su još u osnovnoj školi.

Novim tipom

Za osobu koja ne zna koji je status veze, najgore je ako vas sretne u gradu sa novim frajerom. Sve je jasno u sekundi, ali još uvek neće biti jasno zbog čega mu jednostavno niste rekle da je gotovo.

Preko prijatelja/SMS-a/mejla

Svi ovi načini koji nisu lični načini komuniciranja, koji mu govore da je među vama gotovo su grozni, ali prvo mesto definitivno zauzima saopštavanje preko prijateljice. Znamo da nije zabavno raskinuti sa nekim, ali morate to odraditi same.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs