Obratite pažnju

Izbegnite 4 nezdrave navike po svaku vezu: Zaboravljate dodire, proveravate mu mobilni

Laganje ne vodi ničemu, pogotovo kad su u pitanju emocije. Parovi u dužim vezama često zaborave na intimnost, a nedostatak iste vodi udaljavanju i raskidu
Ljubav i zavođenje 29.03.2014. - 19:32h Autor: index.hr
Foto: Shutterstok

Savršena veza ne postoji, ali postoji ona zdrava i normalna. A da bi veza bila takva, trebalo bi da izbegavate neke od loših navika:

 

1. Proveravanje mobilnog telefona

 

Lako je da mu uzmete mobilni telefon i da pronađete poruke i listu poziva. Ali, takvo ponašanje ne može da vam pomogne da steknete dodatno poverenje u njega, već će to samo da produbi vaše sumnje i paranoju. Bilo koja pogrešno protumačena poruka može da izazove veliku svađu, kao i njegovo saznanje da ste mu dirali telefon. Mogućnosti je puno, a nijedna ne vodi rešenju problema.

 

2. Dobro sam

 

Ni laganje ne vodi ničemu, pogotovo kada su u pitanju emocije. Zato sledeći put na njegovo pitanje da li je sve u redu, odgovorite iskreno, a ne poznatom ženskom frazom: "Dobro sam, nije mi ništa". Problemi se rešavaju razgovorom, a ne na ovaj način.

 

Kako koji horoskopski znak laže pročitajte OVDE.

 

3. Dodiri

 

Parovi u dužim vezama često zaboravljaju na intimnost, a nedostatak iste vodi udaljavanju i raskidu. Dodir je znak bliskosti, a i onaj mali može da pokrene mnogo toga među vama.

 

4. Deljenje previše informacija s prijateljima

 

Sve znamo kako izgledaju ženske večeri i o čemu se priča na njima. Ali, konstantno prepričavanje samo onih loših stvari o njemu pred prijateljicama, može da bude i te kako otrovno, iako se možda ne čini tako. Njihova logična reakcija biće "pljuvanje" po njemu, što nikako nije zdravo.

 

A kojih 6 stvari rade dobre devojke saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...