Obratite pažnju

Uočite ih na vreme: Znaci da vas partner vara!

Prevaru nije teško sakriti, samo je potrebno da dobro obratite pažnju na znake koji su svuda oko vas
Ljubav i zavođenje 21.06.2013. - 09:22h Autor: haber.ba

Vara li vas suprug? Merilin Stou (Marilyn Stowe), britanski advokat specijalizovan za razvode, možda zna odgovor na to pitanje. Sa desetogodišnjim iskustvom u pravnim zavrzlamama razvoda, ona kaže da postoje jasni znaci koji otkrivaju prevaru.

 

Da li vam je u poslednje vreme predložio da odvojeno odete na godišnji odmor ili vikend putovanje? Možda vam je dobronamerno predložio da otputujete sami nekuda na par dana kako biste se odmorili? Poznati advokat tvrdi kako to zapravo može da znači da želi kuću za sebe kako bi se mogao nalaziti sa svojom ljubavnicom u miru.

 

Naravno, to nije jedini znak. Spominje li partner često određenu koleginicu sa posla? Ako primetite da često izgovara neko žensko ime u neobaveznom razgovoru, to može biti znak da je u vezi sa njom. "Podsvesno vas upoređuje sa njom. Takođe, ima osećaj da je pametan i moćan jer je spominje pred vama, a vi ništa ne shvatate", objasnila je Stouoova.

 

Prema njenim rečima, postoje još brojni znaci koji otkrivaju da vas vaš muškarac vara – pažljivo čuva svoj mobilni telefon, sakriva račune od kartica, izbegava seks, iznenada se preterano brine o svom izgledu. Ako primetite nešto od navedenog, savjetuje Stouoova, predočite mu dokaze, a zatim mudro razmislite o svom sledećem potezu.

 

Žene iz ugla astrologije: Koja dama se vezuje za ceo život, a koja nikada ne prašta prevaru?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...