Mali znakovi koji mnogo znače

Ovako muškarci iskazuju ljubav bez reči

Način na koji vas ljubi govori mnogo više od toga šta kaže pre ili posle poljupca, a ako je njegovo društvo prema vama prijateljski nastrojeno i tretiraju vas kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da ste važni
Ljubav i zavođenje
16:26h Autor:
Ovako muškarci iskazuju ljubav bez reči
Foto: Thinkstock

U filmovima nas uče da je najpametnije samo reći nekome da ga volite, pa postoji veliki broj žena koje neće verovati da su voljene dok ne čuju te dve male reči.

Neki muškarci to jednostavno ne žele da izgovore, jer im stvara preveliki pritisak, ali to ne znači da su bezosećajni. Oni i te kako pokazuju ljubav, a ovo su samo neki od načina.

Dugački, strastveni poljupci

Način na koji vas ljubi govori mnogo više od toga šta kaže pre ili posle poljupca. Ako vas ljubi strastveno, ne trebaju vam reči da biste znali kako se oseća.

Njegovi prijatelji

Oni mogu da glume da ste im dragi zbog njega, ali to ćete odmah primetiti. Ako je njegovo društvo prema vama prijateljski raspoloženo i tretiraju vas kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da ste važni.

Ponašanje nakon poljupca

Ako se odmah povuče, znači da nešto nije u redu, međutim ako se vaš partner nakon poljupca smeši i gleda vas u oči, znači da mu je stvarno stalo. Neki muškarci će poljupce da shvate kao uvertiru u seks, a ako cela priča ne završi seksom, biće očigledno razočarani. Partner koji je srećan samo jer vas je poljubio, pokazuje da vas voli.

Sluša vas

I to ne samo kada pričate o stvarima koje su njemu zanimljive, nego uvek. Muškarac koji se trudi da sluša kako vam je prošao dan, onaj koji pamti sitnice koje ste spomenuli onako usput - to je tip koji vam pokazuje ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs