Ljubavne varijante

Da li se suprotnosti stvarno privlače: Saznajte ima li vaša veza budućnost

Ukoliko on ima novca, a vi krpite kraj sa krajem, šanse za uspeh su vam dobre, ali ukoliko je on ekstrovertan, a vi ste introvertni, to je slaba kombinacija, saznajte zašto
Ljubav i zavođenje 27.03.2014. - 17:03h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Svi znamo za staru izreku "suprotnosti se privlače". To svakako može da bude upotpunjujući faktor u vašoj vezi, ali i razarajući element, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

On ima novca, dok vi krpite kraj sa krajem

 

Šanse za uspeh - dobre: Muškarci vole da pokazuju osećanja poklanjajući vam stvari koje bi vam inače bile nedostupne, pa će to čak i da ojača vašu vezu. Podrazumeva se, naravno, da vas voli.

 

Vi imate novca, a on krpi kraj sa krajem

 

Šanse za uspeh - slabe: U muškim genima je "zacementirano" ubeđenje da moraju da budu finansijski uspešni, pa će se verovatno, ako ne u početku, kasnije sigurno osećati inferiorno. Pokažite da cenite njegove talente, bilo da je to enciklopedijsko poznavanje istorije i umetnosti, ili njegovo neverovatno majstorstvo u oblasti elektronskih dostignuća. Oslanjajte se na njegove veštine ne bi li osetio koliko je važan. Ako bude koristan, shvatiće da vam je potreban i osetiće da ste na istoj talasnoj dužini.

 

A koliko nam je para potrebno za sreću saznajte OVDE.

 

On je introvertan, a vi ekstrovertni

 

Šanse za uspeh - srednje: Želećete da delite društveni život. Isprva će se možda, da bi vam udovoljio, uklapati u vašu priču, ali kada se posle povuče, možete da se osetite neispunjeno.

 

Kako da prevaziđete nejednakost: Zadovoljite svoju želju za druženjem sa prijateljima, a sa njim idite samo na bitna gradska dešavanja. Kada je u vašem društvu, nemojte ga ostavljati i otperjati na plesni podijum ili se izgubiti u razgovoru sa prijateljem koga niste dugo videli. Potrudite se da ga prvo upoznate sa ljudima (druželjubivim, a ne baksuzno ćutljivim), pošto se introvertne osobe osećaju prijatno tek u komunikaciji jedan na jedan.

 

On je ekstrovertan, a vi ste introvertni

 

Šanse za uspeh - slabe: Socijalna interakcija pruža mu osećaj prijemčivosti i dobar status u društvu pa će očekivati da se utopite u njegov svet, ali bez zvocanja, preterane uzdržanosti ili mrgođenja.

 

OVDE saznajte kojih 6 stvari rade dobre devojke.

 

On je ležeran, a vi vrlo organizovani

 

Šanse za uspeh - dobre: Iako tu i tamo može doći do varničenja, jedna od stvari koja vas je i privukla jeste taj njegov "opuštencija" stav, a pomoći će i vama da se malo raskravite.

 

Kako da prevaziđete nejednakost: Potrudite se da se odazovete na njegove pozive za druženje sa njegovim prijateljima. Pokazaćete mu da vam je stalo do njega. Samo ga zamolite da vam opiše ljude koje ćete sresti (šta rade, koji su im hobiji, interesovanja...). Tako će vam biti lakše da se upustite u ćaskanje (čak i ako im se ne pridružite u vatrenom đuskanju). I sami ponekad predložite da se vidite sa nekim njegovim drugovima i njihovim devojkama, koji su vam se dopali.

 

Vi ste ležerni, a on veoma organizovan

 

Šanse za uspeh - dobre: Žena se oseća sigurno uz čoveka koji drži stvari pod kontrolom. Uz to, oboje ćete uživati zato što će i on shvatiti da nije sve u totalnoj kontroli.

 

Njemu je 30 ili više, vi ste u 20-im

 

Šanse za uspeh - odlične: Zreliji momci obično nude veću stabilnost i spremniji su da se vežu od frajera koji imaju dvadeset i više jer su prošli fazu ludog provoda sa drugarima, neobaveznih muvanja i seksa za jednu noć.

 

On je u 20-im, a vi u 30-im

 

Šanse za uspeh - slabe: Većina mlađih momaka još nije u fazonu ozbiljne veze. Dok vi možda razmišljate o zasnivanju porodice, za njega se to najverovatnije ne bi moglo reći.

 

Kako da prevaziđete nejednakost: I muškarcu od 20 i nešto godina nije strano da bude u dugoj harmoničnoj vezi - možda mu je samo potrebno da shvati da osim seksualne privlačnosti postoji i nešto više. Ako prepoznajete potencijalno dobar odnos, budite dovoljno strpljivi i uživajte u duhovitosti svog partnera, njegovom nesputanom avanturizmu, neiscrpnoj energiji (posebno u krevetu) i mladalačkom entuzijazmu.

 

A kako muškarci iskazuju ljubav bez reči pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...