Otkriveno

Ovo su bolne tačke većine muškaraca

Mnogi predstavnici jačeg pola smatraju da je jako teško udovoljiti devojkama i biti pravi muškarac. U jednu ruku osećaju da se od njih traži da budu senzibilni, nežni i brižni, a sa druge strane baš te karakteristike ženama deluju kao slabost umesto poželjne vrline
Ljubav i zavođenje
10:38h Autor:
Ovo su bolne tačke većine muškaraca
Foto: Shutterstock

Iako se smatra da su devojke te koje više brinu i razmišljaju o mnogim stvarima kada su ljubavni sastanci u pitanju, ni muškarci nisu puno drugačiji. I oni razmišljaju kakav će utisak da ostave, kada je pravo vreme da nazovu i kakav će biti prvi seks.

1. Možda će vam se učiniti čudnim, ali neki muškarci se osećaju loše ako nemaju nabildovane ruke, jer im se čini kao da ne pokazuju snagu. Ako su ruke pri tom blede i tanke, to još dodatno umanjuje njihovo samopouzdanje. Međutim, to se može rešiti uz malo vežbe.

2. Bivši momci veliki su neprijatelji samopouzdanja kod muškaraca. To je naročito izraženo ukoliko su ušli u ozbiljnu fazu veze, pa brinu sa kime će ih sve devojka upoređivati.

3. Postoje muškarci koji su nesigurni u svoju seksualnost više od proseka, i tada uvek biraju devojke koje nemaju puno seksualnog iskustva. Ako su u društvu devojke za koju procene da je imala više muškaraca, odmah se povlače.

4. Takođe, jako ih plaši prvi seks sa devojkom, kao i to kakav će utisak da ostave jer se neretko dešava da sam čin ispadne vrlo nespretan, a naročito usled nedostatka komunikacije.

5. Gubitak kose i ćelavost među muškarcima je jedna od najvećih noćnih mora, iako puno devojaka obožava takav stil.

6. Prema stereotipima u kojima muškarac zarađuje za hleb, mnogi mladići ponekad brinu da li bi zaista trebalo da razmišljaju na taj način ili da se prepuste modernom načinu života i sve dele sa partnerkom.

7. Ples – mala boljka mnogih mladića koji ne žele da se osramote na plesnom podijumu, a ponekad je to jedini način da dođu do devojke.

8. Jedan od najpoznatijih strahova zbog kojih se loše osećaju je taj da su ušli u vezu koja prebrzo ide prema ozbiljnoj.

9. Prva seda dlaka na bradi ili u kosi može da ih baci u očaj.

10. Kad moraju da planiraju sastanak sa novom devojkom, imaju milion nedoumica kako ne bi ispali nespretni.

11. Jako ih muči kada je pravi trenutak da nazovu ili pošalju prvu poruku nakon sastanka, a da to ne bude prekasno ili prerano.

12. Na kraju, mladići zaključuju da je jako teško udovoljiti devojkama i biti pravi muškarac. U jednu ruku osećaju da se od njih traži da budu senzibilni, nežni i brižni, a s druge strane baš te karakteristike ženama deluju kao slabost umesto poželjne vrline.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs