vodite računa

Ni pod tačkom razno ih ne izgovarajte: 7 rečenica koje ne smete reći slobodnoj devojci!

Zadržite komentare za sebe i dajte svojoj prijateljici priliku da vam kaže kako se zapravo oseća kao singl devojka

Ljubav i zavođenje
15:27h Autor:
Foto: Shutterstock

Biti singl devojka u današnje vreme je veliki izazov. Nekim ženama prija da budu slobodne, dok druge koliko god da se trudile ne mogu naći adekvatnog partnera.

 

Okolina danas takve osobe posmatra kroz njen ljubavni status. Ali, treba imati na umu da i slobodne dvojke mogu biti srećne jer sreća ne podrazumeva samo vezu ili brak.

 

Stoga, imajte obzira i naučite kojih to sedam rečenica ne smete reći slobonoj devojci.  


Žao mi je


Mnoge slobodne devojke se susreću sa sažaljenjem drugih ljudi, ali i svojih prijatelja. Upućuju im rečenice sa žaljenjem, kao da je život bez partnera nešto najgore u životu. 

 

Stoga, izbacite pretpostavke iz svoje glave da je vaša prijateljica nesrećna što trenutno nema momka. Slobodne devojke mogu da žive život punim plućima i mogu biti srećne i bez partnera. Bolje biti kvalitetno sam nego u pogrešnoj vezi. 

 

Takođe, nikada nemojte misliti da uživa u tome jer možda joj je teško u duši što ne može da pronađe adekvatnog muškarca. Zadržite svoje mišljenje i komentare, te joj dajte priliku da vam sama kaže kako se oseća. 

 

Pre nego što krenete da je tešite, pokušajte da je razumete.

 

Ono što je Frida Kalo rekla svom mužu, treba svaka od nas da ponovi: Ove reči su sama istina!

foto: Shutterstock


Kako to da si još uvek sama?

 

Iako ova rečenica na prvu loptu može delovati kao kompliment, zapravo je uvredljiva rečenica. Izražavanje iznenađenja da je neka dobra osoba još uvek sama aludira na to da s ljudima koji nemaju partnera nešto nije okej, kao i da na neki način zaslužuju samoću.

 

Samački život nije ''simptom'' neke mane, kao što ni veza ne znači da nesavršenosti i mane ne postoje.

 

Trebalo bi da odeš na dejt sa njim ( zajedničkim kolegom, poznanikom..)


Nema potrebe da vašoj prijateljici namećete potencijanog partnera  ukoliko ona to odbija i nezgodno aludirate kako bi se ona slagala s tom osobom.

 

Jednostavno je pitajte da li joj se sviđa. Možete joj reći kako vam ta osoba deluje okej, ali nemojte odmah da joj ugovarate dejt.

 

Ovi ženski aduti njega obaraju s nogu: Ako posedujete ove četiri stvari, svakom muškarcu bićete neodoljive!

foto: Shuterstock


Sigurno imaš dosta slobodnog vremena


Ova izjava obično sugeriše da u svakom zlu postoji neko dobro. Međutim, ako je uputite devojci bez partnera ona može pomisliti kako vi mislite da je njen solo život dosadan, prazan i beznačajan. A to nije istina!


Iskoristi to vreme da bolje upoznaš sebe

 

Svaka osoba bi kroz život trebalo konstantno da upoznaje sebe. Ta ''privilegija'' ne bi smela biti rezervisana samo za slobodne osobe.

 

I ne smete pretpostavljati da ste sami zato što ne poznajete dovoljno sebe i ne znate šta želite u životu. Možda ste singl baš zbog toga što veoma dobro poznajete sami sebe i znate šta želite, a šta ne želite. I toga se držite.

 

U braku je predivno


Brak se u današnje vreme često idealizuje, ali činjenica je da u svakom braku postoje i usponi i padovi. Prave prijateljice će uvek iskreno reći svojim drugaricama da bračni život nisu samo ruže i cvetovi.

 

I zbog toga si još uvek sama

 

Nikada nemojte tražiti razlog zašto vaša prijateljica nema dečka, čak i ako se sama šali na svoj račun.

 

Razlozi zbog kojih je neko sam su lični i individualni. Nemojte se šaliti na taj račun jer joj možete doneti više štete nego koristi.

 

4 svakodnevne navike koje na tacni otkrivaju karakter: Proverite kakva ste osoba!

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...