Prepoznajte znakove

Znakovi da vas muškarac muva: Smeška se, kao slučajno vas dodiruje i nemiran je u vašoj blizini!

Iako su veoma zbunjujući znakovi koje šalju muškarci, postoje neki koji ne greše a govore vam da mu se sviđate
Ljubav i zavođenje 18.03.2014. - 17:36h Autor: she.hr
Foto: Shutterstok

Postoje znakovi koje mnogi smatraju potvrdom zainteresovanosti muškarca prema ženi. Iako ponekad govor tela zna biti poprilično zbunjujući, ovo su neki znakovi koji ukazuju da mu se dopadate.

 

Dražestan osmeh

 

Osmeh je uvek dobar znak, a izuzetak nije niti zavođenje. Uhvatite li ga kako vam se smeška verovatno ste nekako zavredili njegovu pažnju i želi dalji kontakt sa vama. Možda je sramežljiv pa mu treba mali podsticaj za prilaženje – ako vam se sviđa dajte mu do znanja da ima zeleno svetlo.

 

Na koje sitnice pada muškarac pročitajte u tekstu OVDE.

 

Zarumenio se

 

Možda ste već iskusili teškoću zavođenja sramežljivog dečka, no ako ste se jednom opekli ne znači da  morate izbegavati takve muškarce. Ako primetite da vas obilazi poput satelita i da su mu se od nelagode crveni obrazi priđite vi njemu.

 

Kontakt očima

 

Ovaj znak može biti varljiv, no svejedno je vredan pažnje. Iako je kontakt deo svakodnevne komunikacije, prilikom zavođenja je važna dužina njegovog trajanja. Ako drži pogled na vama duže od prosečnog kontakta verovatno je u pitanju flert.

 

Oponaša vas

 

Ovo je jako zanimljiv fenomen koji se uvek javi kada je pitanju osoba koja nama se sviđa. Naime, ako muškarac tokom razgovora na svaki vaš osmeh odgovara istim, ili pak na svako vaše čuđenje i on ostaje zapanjen, moguće je da je u pitanju zavođenje.

 

Sa kakvim osobinama muškarci traže žene, pročitajte u tekstu OVDE.

 

Ruke na kukovima

 

Ruke na bokovima ili za pojasom klasičan su znak pokazivanja samopouzdanja. Ako se susretnete s ovim načinom zavođenja moguće je da imate posla s mačo muškarcem željnim dokazivanja.

 

Često prstima prolazi kroz kosu

 

Kada su ljudi nervozni skloni su više nego je to uobičajno da diraju svoju kosu. Ako to radi dok je u vašoj blizini šalje vam pozitivnu poruku. Najverovatnije bi vam želeo reći nešto intimno i romantično, ali ne barata baš dobro rečima.

 

Meta ste dodira

 

Ovaj pokret nije samo oblik lepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, poruka ovog pokreta je "ne želim te izgubiti". Želi da vam pokaže da se brine za vas te da vam niko drugi nije potreban.

 

Kakve to poljupce vole muškarci pročitajte u tekstu OVDE.

 

Proširene zenice

 

Pogled često odaje i više nego što mi želimo, a tako je i pri zavođenju. Naime, kada nas nešto privlači one se refleksno šire i postaju veće. Ovo je jedan od najočitijih znakova da mu se sviđate.

 

Podizanje obrva

 

Taj mali, gotovo neprimetan pokret otkriva mnogo toga. Naime, ako mu se sviđate, njegove obrve će se podignuti, a sve će to trajati vrlo kratko, samo nekoliko sekundi. Naime, podizanjem obrva, oči deluju veće, a refleksija svetlosti oči čini sjajnijim, svetlijima i privlačnijima.

 

Šta muškarci žele da mu radite u krevetu, pročitajte u tekstu OVDE.

 

Nemiran je u vašoj blizini

 

Iako je već odrastao čovek, ima odgovaran posao i vlastiti stan ne znači da nije nervozan kada na red dođe zavođenje. Nemojte zanemariti ovaj simpatičan znak da je zainteresovan za vas.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...