Njegova strana priče

Muškarci i nevera: Otkrivamo vam pet načina prikrivene izdaje!

Možda vas vara nesvesno, ali svaki njegov korak nosi svoju poruku. Postoji nekoliko faza koje kada prepoznate možete da doživite kao prevaru
Ljubav i zavođenje 18.03.2014. - 12:50h Autor: tportal.hr
Foto: Thinkstock

Muškarci prevaru doživljavaju i tumače malo drugačije nego žene, kažu naučnici sa Univerziteta u Mičigenu. Nešto što je njima potpuno “nevino”, žene mogu shvatiti kao izdaju.

 

Više o testu kojim ćete proveriti da li vam je partner veran ili neveran pročitajte OVDE.

 

Poveravanje problema drugoj ženi

 

Posebno ako se oni odnose na ogovaranje partnerke i probleme u vezi. Danijel Kruger, profesor sa Univerziteta u Mičigenu kaže kako se tu radi o takozvanoj “informacijskoj neveri”. Poveravati nekom slabosti svoje devojke i raspravljati o svojoj vezi s drugom osobom svakako ukazuje na intimnost, a može lako odvesti i do fizičke prevare. Naime, takvu vrstu prevare možemo protumačiti kao emocionalno povezivanje koje žene još teže doživljavaju i opraštaju nego sam seksualni čin.

 

Pre nego oprostite prevaru pročitajte tekst o tome da li možete da zaboravite, više u tekstu OVDE.

 

Proveravanje profila bivše devojke na Fejsbuku

 

Gledanje profila bivše na Fejsbuku može biti bezazleno kao i proveravanje profila prijatelja iz srednje škole, no priznajte da možda malo maštate o prošlosti i zamišljate kakva je i kako bi vam bilo da ste zajedno.

 

“Generalno verujemo da muškarci ne mare za emocije i osećanja i ih zanima samo seks”, rekao je Džastin Sitron, profesor sa Univerziteta Vajdner. No, iako će žene takođe potajno pogledati profile bivših, istraživanje je pokazalo da muškarcima zameraju kada proveravaju svoje bivše. Možda baš zbog truda koji su uložili i znatiželje treba posumnjati da još uvek kriju neke emocije.

 

Šta horoskop kaže o 7 tipova muške prevare, više u tekstu OVDE.

 

Kupuje piće drugoj ženi

 

I pritom se ne podrazumeva čašćavanje grupe koleginica ili prijateljica s kojima ste na kafi na pauzi. Ako počastite pićem jednu ženu i to ponovite više puta, mora da se radi o nečemu drugom. Biti ljubazan i drag muškarac koji počasti koleginice kafom, to je u redu, ali izlaziti s jednom posebnom nije uobičajeno ponašanje vernog muškaraca, morate priznati.

 

Izlazi na vaše mesto, ali bez vas

 

Znak da nešto ne štima i prevara koja će uzdrmati ženu svakako je odlazak s drugom osobom na posebna mesta. Omiljeni restoran u kom ste proslavili godišnjicu veze ili braka, posetiti poslastičarnicu u koju ste izašli s devojkom kad ste se upoznali.

 

Pročitajte 7 svetskih dokaza o tome zašto muškarci varaju, više u tekstu OVDE.

 

Davanje komplimenata drugoj ženi

 

Ako muškarac primeti da je neka žena promenila frizuru ili da ima novu haljinu, zaista nešto ne štima. Naime, očito mu je već privukla pažnju pa primećuje detalje, koje muškarci, ruku na srce, ne primećuju često. A još ako joj da kompliment, alarm za uzbunu može se slobodno upaliti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...