Ne propustite nešto

Prvi put u vašem domu: Šta on misli o vašim stvarima

Budimo realni, muškarci nisu baš preopterećeni urednošću, ali kada vide neurednu sobu kod devojke koja ih je pozvala da dođu kod nje, to im se neće svideti. Ako vidi da imate previše šminke, pomisliće da ste previše opterećeni izgledom
Ljubav i zavođenje
14:50h Autor:
Prvi put u vašem domu: Šta on misli o vašim stvarima
Foto: Thinkstock

Pozvali ste muškarca koji vam se sviđa da dođe kod vas kući. Iako je tipično da žena osuđuje muškarca na osnovu stvari koje vidi u njegovom stanu, sasvim je normalno da to rade i muškarci. Dok se on šetka i pravi se da ne primećuje ništa, ustvari pravi male beleške i kategorizuje vas. Evo što on misli o vašim stvarima.

Plišane životinje na krevetu

Nekim muškarcima će to da bude sasvim slatko, ali većina će da razmišlja zbog čega ih uopšte još uvek imate. Neki će čak da odu toliko daleko da će da pomisle da je žena detinjasta i loša u krevetu, a sve zbog nekoliko plišanih medvedića koji vam prave društvo dok spavate.

Razbacane stvari

Budimo realni, muškarci nisu baš preopterećeni urednošću, ali kada vide neurednu sobu kod devojke koja ih je pozvala da dođu kod nje, to im se neće svideti. Ne kažemo da morate da dezinfikujete stan pre nego što ga pozovete da dođe, ali barem sakrijte dokaze da niste čistili već nedeljama.

Mnogo šminke svuda

Većina žena obožava da dođe kod nekoga ko ima puno senki, sjajeva za usne i lakova za nokte po sobi, ali muškarci ne dele to mišljenje. Ako vide da imate previše šminke, pomisliće da ste previše opterećeni izgledom, i da vam treba cela večnost da se spremite za izlazak.

Kondomi

Upražnjavanje sigurnog seksa je uvek pohvalno, ali to nije ono što će da pomisli muškarac koji u vašoj sobi pored kreveta vidi kondome. On će da pomisli da je samo jedan od mnogobrojnih koji su pozvani u vaš stan ove nedelje. Sakrijte ih u fioku, i neće biti problema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs