Oborite ga s nogu

O ovim perverzijama maštaju muškarci!

Vezivanje, igranje uloga, prljavi razgovori i vibrator idealni su ukoliko želite da razbijete monotoniju i začinite seks na kojem će vam partner biti i više nego zahvalan
Škola sexa
03:40h Autor:
O ovim perverzijama maštaju muškarci!
Foto: StilBook / Privatna Arhiva

Perverzan seks predstavlja sve što odstupa od ustaljenog, uobičajenog i pomalo uštogljenog seksa „prema pravilima“. Zato, ako ste primetili da strast u spavaćoj sobi počinje da opada, vreme je da isprobate sve dobre strane perverznog seksa. Evo nekoliko predloga kako možete da iznenadite partnera u spavaćoj sobi:

Vežite ga

Možda ste otvoreni za malo zabave s lisicama na rukama koje stoje na dnu vašeg ormara otkako ste ih pre nekoliko godina dobili kao šaljiv poklon za rođendan. Ako nemate lisice, jako dobro će poslužiti i njegova kravata, a dodatni bonus je to ako je već nosi. Isprobajte kako je to kada ste u dominantnoj pozi i zavežite ga za uzglavlje kreveta. Da biste dodatno razbuktali strasti, koristite „prljave“ reči, grickajte ga, a on će sigurno uživati.

Igra uloga

Jedan od blažih načina igranja uloga, savršen za početnike, je onaj da glumite sami sebe, ali pritom se pretvarate da se ne poznajete. Isplanirajte izlazak u vaš omiljeni kafić ili restoran, naručite piće i tamo se slučajno „sretnite“ i „upoznajte“, plešite i zavodite jedno drugo. Najbolji deo večeri sledi na kraju, kada odete kući i uživate u vrućem seksu.

Igrajte se doktora

Pretvarajte se da ste pacijent kod doktora kog bi trebalo nagovoriti na pregled. Pitajte ga pitanja tipa: „Hoće li to da boli?“ U ovome slučaju „doktor“ je u dominantnoj ulozi pa treba da vas nežno, ali odlučno „pregleda“. Nema sumnje da će vas ova igrica zagrejati.

Koristite vibrator u krevetu

Postoji nešto što bi skoro svaki muškarac želeo da vidi - svoju partnerku kako se zadovoljava. U tome vam može pomoći vibrator koji može da začini situaciju. Ako se ne osećate prijatno zadovoljavajući se pred njim, jednostavno koristite vibrator za vreme seksa. Izaberite pozu, poput misionarske sa nogama preko njegovih ramena ili dogi stajl, a vibrator prislonite na klitoris.

Neka vas „spenkuje“

Prvo i osnovno: udaranje po guzi ne znači nanošenje bola ili povređivanje. Cilj je da se malo začini seksualni čin. Uživite se u igru uloga, a on neka vas „kazni“ jer ste bili „nevaljali“.

Mali „prljavi“ razgovori

Mnogima je pomalo neprijatno da izgovore određene stvari tokom seksa, posebno u početku, ali jednom kada se opustite, možda vam se i svidi. Nemojte da koristite službene reči, poput penis i vagina, već budite kreativni. Možete za početak da kažete šta osećate ili šta biste želeli da vam radi.

Seks na javnom mestu

Bilo koja vrsta uzbuđenja podstiče izlučivanje endorfina u telu, a to isto će se dogoditi kada se bojite da će vas neko „uloviti“. Prilikom seksa na javnom mestu zlatno pravilo je da budete vrlo diskretni jer, imajte na umu, seks na javnom mestu je zabranjen. Zato možete da pokušate sa seksom na balkonu, u dvorištu ili u bazenu, na skrivenoj plaži ili u toaletu.

Analni seks

Da li će vam se svideti analni seks ili ne? Postoji samo jedan način da saznate. Vrlo je važno da oboje to želite i da idete polako. Osim toga, jako je bitna predigra, istraživanje prstima i, naravno, puno lubrikanata. Sve to će vam pomoći da se opustite. Duboko dišite i nemojte da budete napeti, važno je da se opustite, a znaćete kada ste spremni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs