Šta vi sanjate?

Tumačenje seksi snova: Preljuba znači osećaj nesigurnosti!

Dokazano je da žene posle menstrualnog ciklusa imaju najaču seksualnu želju te su tada i prisutni erotski snovi, koji mogu imati potpuno drugo značenje
Ljubav i zavođenje 14.03.2014. - 22:32h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Bilo da ste sami ili u vezi, svima se u snove ponekad ušunja seksi scenario. Ali, zašto je to tako i šta snovi tačno znače? Dr Dženifer Parker tvrdi da najčešće sanjamo romantične događaje koji uključuju poznate osobe i prevaru.

 

Sanjate li ponekad tabu snove koji uključuju npr. seks s dečkom najbolje prijateljice ili najboljeg prijatelja vašeg dragog, možda vas muči osećaj krivice zbog takvih snova i možda vas oni teraju na preispitivanje vaše savesti oko toga koliko vas ta osoba privlači u stvarnosti.

 

Više o snovima koje najčešće sanjamo i tumačenju istih možete pročitati OVDE.

 

Ali, ne morate da se brinete, jer verovatnoća da ste zaljubljeni u nekoga u koga ne bi smeli je zaista mala, ili barem vaši snovi ne upućuju na to. Česti snovi seksualnog sadržaja jednostavno su pokazatelj stanja vaše uzbuđenosti ili nade da će se napokon i vama dogoditi malo akcije.

 

Hormoni u ovoj priči takođe igraju veliku ulogu. Žene najčešće pre menstruacije sanjaju agresivne odnose. Nakon menstruacije, većina žena se oseća senzualnije i oseća snažniju potrebu za seksom pa ni ne čudi što upravo u tim danima sanjamo snove ispunjene seksom i orgazmima.

 

Sve o nepoznatim činjenicama snova možete pročitati OVDE.

 

Jedini snovi koji su prema svom značenju bliski realnosti jesu snovi koji uključuju vašeg partnera. Ili barem tako tvrde rezultati jedne nedavno sprovedene studije. Snovi o vašem partneru, bilo da su dobri ili loši, mogu biti odraz stvarnog stanja vaše veze. Osobe koje su zadovoljne vezom, najčešće sanjaju lepe snove koji uključuju njihove partnere, dok onima kojima je veza u krizi snovi i neće biti tako bajni.

 

Evo i tumačenja snova:

 

Varanje - ako ste u snu vi ti koji varate, to je moguć pokazatelj nezadovoljstva vezom; ako sanjate da vas partner vara, moguće da se u stvarnosti osećate nesigurno ili ljubomorno.

 

 


Seks s bivšim - nemojte paničiti, ovakvi snovi ne znače da želite ponovo da budete s njim; možda jednostavno još niste preboleli raskid ili se bojite da vaša sadašnja veza kreće u istom smeru.

 

Homoseksualno iskustvo - ako niste gej, ovi snovi mogu da predstavljaju vaše prihvatanje vaših ličnih karakternih crta; atributi koji krase vašeg istopolnog partnera iz sna možda su atributi koje i sami priželjkujete.

 

Više o ostalim seksi snovima možete da pročitate OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...