Više razlika, nego sličnosti

Dame, obratite pažnju: Ovo su znakovi koji mu govore da niste za njega

Neodobravanje prijatelja, nemogućnost zajedničkog uživanja u aktivnostima i stalno osećanje krivice su znakovi koji govore da vi niste prava za njega
Ljubav i zavođenje 11.03.2014. - 14:36h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstok

Ukoliko nešto "ne štima" u vašoj vezi, to ne znači da istog momenta treba da raskinete, ali ako su se nakupili brojni problemi i ne vidite izlaz, onda je situacija već ozbiljna i najpoštenije bi bilo da budete iskreni prema sebi i drugoj strani.

 

Da li treba da razmišljaju

 

Za razliku od žena koje će da analiziraju budućnost i moguće situacije unedogled, muškarci se češće vode trenutnim osećanjima. Veliki deo njih oseća pritisak da se ožene i osnuju porodicu, ali ni sami sebi ne mogu da objasne da li to izbegavaju zbog straha od promena ili zato što podsvesno osećaju da devojka sa kojom su nije ona "prava" za njih.

 

Ne odobravaju vas njegovi prijatelji

 

Koliko god njegovi prijatelji imali različit muzički i filmski ukus ili omiljeni sport, činjenica je da ga oni dobro poznaju. Zato, ako oni smatraju da vi niste dobar izbor za njega, ili ako ih vi njih ne podnosite, to mu je definitivno znak da u vašem odnosu nešto ne funkcioniše. Najbolje što možete da uradite je da razgovarate sa nekim ko je nepristrasan, nakon čega će vam biti jasnije u čemu je problem i da li može da se reši.

 

Koje su tri osobine savršenog muškarca, saznajte ovde.

 

Nema aktivnosti u kojima možete zajedno da uživate

 

Nakon intenzivnog i početnog razdoblja veze u kojem vam je bilo dovoljno samo da provodite vreme zajedno i upoznajete se, ovo stanje tek kasnije izlazi na videlo. On će da se zapita da li uživa zajedno sa vama u besposlenim nedeljnim popodnevnima, koliko se vaši interesi, hobiji i ono što ga ispunjava preklapa sa vama i koliko uopšte mora da se trudite da bi vam zajedno bilo lepo. Ako je za sve potreban veliki kompromis i trud sa njegove strane, onda niste kompatibilni.

 

On je dežurni krivac za sve

 

Osim ako je izuzetno egostičan ili nikada nije naučio kako stvari funkcionišu u normalnim vezama, ne bi trebalo da se sve vreme oseća kao da je nešto zgrešio. Ako je osećanje krivice postalo njegova svakodnevica, tada je problem u nerealnim očekivanjima i tome da ste oboje zaljubljeni u idealnu sliku partnera. Ukoliko on ne može otvoreno da razgovara sa vama o tim očekivanjima i da nađete kompromis, tada to nećete uspeti ni u budućnosti.

 

Seksualni život je loš

 

Ako pamtite dobar seks sa početka vaše veze, muškarac lako može samog sebe da zavara da seks nije najbitnija stvar u vezi i da je koncentrisanje na njega površno. Ipak, to nije tačno i rezultati brojnih zdravstvenih studija pokazuju da je redovan i zadovoljavajući seks jedan od tri ključna preduslova za stabilan ljubavni odnos i partnerstvo.

 

Vi ste sjajni, ali ne može da zamisli budućnost s vama

 

Vi ste pametni, seksi i ne ljutite se ako posle posla on ostane na pivu s prijateljima. U prevodu, prema opštim muškim "standardima" vi ste savršeni. Problem se javlja ako sa vama tako "savršenom" ne može da zamisli budućnost, u braku ili s decom. Da biste bili sigurni da nije reč samo o tremi zbog promene životnog stila i velikih obaveza, pričekajte nekoliko meseci i ako se bude osećao isto, trebalo bi da bude pošten prema sebi i vama i da kaže zbogom.

 

A kakve žene traže muškarci, pročitajte ovde.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...