Istraživanje

Najčešće muške laži tokom seksa

Osim što de dešava da odglume orgazam, muškarci sve češće skrivaju svoja raspoloženja u vezi sa seksom ili tokom seksa
Škola sexa
22:22h Autor:
Najčešće muške laži tokom seksa
Foto: Shutterstock

Da žene znaju da odglume orgazam odavno je poznato, međutim, novo istraživanje pokazalo je da to sve češće rade i muškarci.

Šta sve muškarci lažu za vreme seksa Australijsko izdanje The Sunday Telegrapha sprovelo je istraživanje među više od 1.200 čitatelja, te se pokazalo da čak 23 odsto muškaraca priznaje da je nekada odglumilo orgazam svojoj partnerki.

Međutim, kako piše Huffington Post, to nije jedina laž kada je reč o seksu i muškarcima. Navode kako je jedno drugo istraživanje pokazalo da muškarci puno češće izgovaraju reči poput "volim te" za vreme seksa, u odnosu na žene, baš kao što i znatno češće (i do četiri puta više) lažu o svojim osećanjima u strastvenim trenucima.

Čak je više od polovine muškaraca priznalo u jednoj anketi da su barem jednom lagali o svom raspoloženju u vezi sa seksom ili tokom seksa.

Stručnjaci iz Centra za promociju seksualnog zdravlja u Indiani (SAD) navode kako su razlozi muškog laganja za vreme seksa slični ili isti kao oni zbog kojih i žene lažu.

"Muškarci imaju tendenciju da lažu iz sličnih razloga kao i žene, a to je da ne povrede svoga partnera, njegova osećanja i slično. Podaci o tome da muškarci sve više "glume" govori samo u prilog njihovoj sve većoj obazrivosti prema ženama", zaključili su.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

seksLaž