Šta vaš partner želi da znate o seksu

"Budite otvoreni. O intimi se ne priča s prijateljima, korisnije je da tajne podelite s partnerom jer ćete tako poboljšati odnos", poručuje Trejsi Koks, autorka nekoliko seksualnih priručnika
Ljubav i zavođenje
12:38h

Nakon godina istraživanja i pisanja o seksu, autorka nekoliko seksualnih priručnika Trejsi Koks kaže da je i dalje veoma iznenađuje činjenica da su ljudi u razgovoru o seksu mnogo iskreniji (i otvoreniji) s prijateljima nego sa svojim partnerima, što je potpuno pogrešno. Upravo zato je dugo beležila odgovore na jedno pitanje - šta biste želeli da kažete partneru o svom seksualnom životu kad biste bili potpuno iskreni s njim? Evo kakve je sve odgovore dobila...

Šta žene poručuju muškarcima: Budite malo romantičniji!

Da bismo se osećale seksi, moramo biti emotivno zagrejane za vas. Reči su za nas afrodizijak. Ako želite više seksa, više razgovarajte s nama.

I mi želimo da iniciramo seks, ali ne stignemo da realizujemo želju ako vi navaljujete svakog dana u isto vreme.

Budite nežniji! Naša koža je mnogo osetljivija od vaše. Ono što vi možda osećate kao grublji dodir, nas uglavnom boli.

Nije istina da uvek želimo romantičan seks! Ni mi ne volimo monotoniju i često smo željne akcije.
Ne gnjavite nas seksom ako nismo raspoložene. Time nam samo ubijate želju. Ako danas nismo raspoložene za to, sutra ćemo vam dvostruko uzvratiti.

Prihvatite to da put do našeg orgazma ne vodi isključivo klasičnim seksom, već dodirima, poljupcima i dodatnom stimulacijom.

Uključite se u obavljanje kućnih poslova, pa ćemo biti odmornije i spremnije za seksualni odnos. Tako ćemo se osećati kao ravnopravne partnerke, a ne kao kućne pomoćnice.


Šta muškarci poručuju ženama: Prestanite da brinete o izgledu!

Naš seksualni apetit je veliki. Znamo da kod vas stvari stoje malo drugačije, pa nam zato pokažite šta i kako volite da bismo vaše telo mogli pravilno da razumemo.

Samo zato što želimo da isprobamo nove poze ili nove stvari u krevetu ne znači da mislimo da niste dovoljno seksi. Stvar je u tome da nas monotonija guši.

Prestanite da brinete o tome kako izgledate. Naravno, volimo kad žena lepo izgleda, ali smo fokusirani na delove tela koji nam se sviđaju, a ne na one detalje koje vi na sebi mrzite.

Mi smo vizuelni tipovi, volimo da vidimo seksi stvari i nema ništa loše ako vam ponekad želimo da zajedno gledamo porniće. I to je za ljude.

Kad odbijete seks s nama, osećamo se odbačeno. Zato vas molimo da to više ne radite!

Želimo seks često i redovno. Ako to nije moguće, objasnite nam zašto kako se ne bismo osećali odbačenim.

Shvatamo da vaša želja za seksom zavisi od mesečnog ciklusa. Zato nam ga ne uskraćujte kad ste dobro raspoložene!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...