Proverite

Test za partnera: Veran ili ne?

Jednostavno morate da svrstate muškarca u jednog od pet osnovnih grupa i zaobilazite ih u velikom krugu. Ako je on oportunista, večiti momak, manipulator ili ženomrzac, bežite od njega
Zanimljivosti
21:06h Autor:
Test za partnera: Veran ili ne?
Foto: Shutterstock

Ako želite da na vreme saznate da li vam je partner veran, ono što vam treba je jednostavan test koji otkriva što možete očekivati od njega.

Iako se, na žalost mnogih, ne može zaviriti u budućnost ljubavnih veza, psiholog i autor knjige "Zašto muškarci stvarno varaju", Martin Stjuart kaže da može pomoći ženama da otkriju nevernog partnera i to pre nego što bude prekasno, piše Dejli Mejl.

Koristeći analizu mozga, anonimne slučajeve i matematiku, psiholog Martin Stjuart izračunao je tipove ličnosti koji su najskloniji varanju, a u svojoj analizi ocenjuje i objašnjava razloge ponašanja određenih osobnosti.

- Naše društvo je izgrađeno na jednostavnosti, a često nam je cilj zadovoljiti vlastite sebične potrebe - kaže Stjuart.

Kojih to pet tipova muškaraca treba da izbegavate i tako sprečiti da vam slome srce?

Večni momak

je tip muškarca koji voli da se opija u lokalnom kafiću sa prijateljima i to čini vrlo često. Osim toga, vrlo lako pada pod uticaj svojih prijatelja i male šanse su da vas neće prevariti tokom jednog od tih izlazaka.

Tu je i manipulator, proračunat, tajanstven i prilično lukav – njega se i te kako treba paziti.

Muškarac sa kojim bi se veza mogla okarakterisati kao glupa greška je tip muškarca koji prvo nešto uradi, a tek onda razmisli o tome.

Ako ne želite da vam slomi srce, treba izbegavati i oportunistu, čiji bezbrižan stav znači da će vas prevariti kada god bude imao priliku.

Konačno, tu je i gad, najgori od svih. On je klasični ženomrzac, nedostaje mu bilo kakvog oblika empatije prema svojoj devojci, ali će zato vrlo rado saosećati sa devojkom koju sretne tokom izlaska.

Za potrebe knjige Martin Stjuart je razgovarao sa 547 ljudi iz svih sfera života te je sveukupno identifikovao čak 27 različitih "vrsta" muškaraca.

- Prvi put otkrivene su osobine i karakteristike svakog tipa muškarca kojeg ste sreli. Bez obzira na vaše mišljenje o muškarcima, nikada više nećete gledati na njih na isti način - kaže Stjuart.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs