Ženska opsesija

Obuća govori u ime žena: Šta cipele otkrivaju o vašim osobinama?

Vi preferirate ravno i po prirodi ste introvertne, ali drage i slatke ili ste lude za platformama, pa ste u problemu, jer često previše verujete ljudima
Moda
20:00h
Obuća govori u ime žena: Šta cipele otkrivaju o vašim osobinama?
Foto: Shutterstock

Ako za muškarce važi ona čuvena Šekspirova "Slabosti, ime ti je žena", stvar kojoj dame ne mogu da odole su svakako cipele. Dok su nekima one prava opsesija i fetiš, drugi ih kupuju iz potrebe, ali se bez njih definitvno ne može. Evo šta vaša omiljena obuća otkriva o vašoj ličnosti.

1. Ravna obuća

Ukoliko se odlučite za ravnu obuću znači da niste baš skloni eksperimentisanju. Vi više cenite udobnost nego modu. Verovatno ste introvertni i niko ne može tako lako da vam se približi. Ipak, žene koje nose ravnu obuću su po prirodi veoma drage i slatke.

2. Grube bajkerske čizme

Čini se da ste vi po prirodi veoma opušteni i ekstrovertni. Volite avanture, zar ne? Žene koje se odluče za bajkerske cipele imaju dosta grubu pojavu, ali kada ih neko bolje upozna vidi da se iza te naizgled neukroćene goropadi krije mila osoba.

3. Platforme

Dosta žena voli da nosi platforme i one su po prirodi jednostavne, samouverene i nezavisne. Prijateljski su nastrojene i dosta veruju drugim ljudima, što im je često mana, jer iz ljubavnih veza izlaze duboko povređene.

4. Visoke štikle Dame, vi ste prave zavodnice. Žene koje stalno nose visoke štikle su rođene zvezde na rcvenom tepihu, koje odišu seksepilom na svakom koraku. Ali, postoje i one koje štiklama često žele samo da privuku pažnju. To se naravno ne odnosi na sve žene, ali većina njih voli da izgleda seksi u čemu im visoke štikle pomažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs