Zablistajte

6 detalja koji će vam istog trenutka vratiti samopouzdanje

Crveni ruž, štikle, omiljena haljina i šljokice samo su neki od vaših saveznika u podizanju samopouzdanja
Lepi & Zdravi
15:40h
6 detalja koji će vam istog trenutka vratiti samopouzdanje
Foto: Shutterstock

Svako od nas ima bolje i lošije dane, odnosno trenutke kada se manje ili više posvetimo ulepšavanju. Međutim, izgled i te kako doprinosi našem raspoloženju i samopouzdanju. Ovo su šest jednostavnih trikova koji će vam pomoći da u trenu zablistate.

Veštačke trepaviceTaj maleni detalj uokviriće vam oči i dati zavodljiv pogled. Dovoljno je da slučajno prođete pored ogledala ili izloga u radnji i ugledate svoj odraz, pa da vam se zadovoljstvo vlastitim izgledom odmah podigne.

Štikle u crvenoj bojiNe potcenjujte moć štikli. Naročito crvenih. Gotovo svaka žena se u njima oseća i izgleda seksi što će vam uveliko vratiti samopouzdanje.

RužičastoIma nešto u ružičastoj što deluje da se automatski osećate lepo. To je nedvosmisleno ženstvena boja. Uz odgovarajuću nijansu ružičaste vaša će koža izgledati sveže i lepo.

BlještavoŠljokice i sjaj vam daju automatski glamurozan sjaj. Teško je da se ne osećate lepom kada blistate.

Crveni ružTo je možda najjednostavnija stvar koju možete da učinite, koja će vas odmah "podići" i doprineti da se osećate dobro u svojoj koži.

Omiljena haljinaSvaka žena bi trebalo da u svom ormaru ima haljinu koju obožava da nosi. To bi trebalo da bude haljina u kojoj ćete se osećati vitko, visoko i glamurozno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs