Nije sve kao na velikom platnu

Ovo su romantični gestovi koji bi sigurno izazvali šamar

Kada ih gledamo u filmovima, čine nam se kao simpatični gestovi kojima glavni glumac pokušava da osvoji devojku, ali da li je uhođenje i javno sramoćenje stvarno romantično
Zanimljivosti
00:34h Autor:
Ovo su romantični gestovi koji bi sigurno izazvali šamar
Foto: Shutterstock

Mnoge žene vole romantiku, muškarca koji je dovoljno nežan da donese cveće na sastanak ili napiše pesmu, ali ima nekih naizgled romantičnih gestova koji nikada ne bi prošli u stvarnom životu.

Ove scene će nam i dalje biti romantične na filmu, ali smo zahvalne što u stvarnom životu to muškarci ne rade. Evo nekih gestova koji bi neslavno prošli u stvarnosti:

Farbanje nosa

Klasična scena u filmu: par koji se tek upoznaje odlazi na zajednički kurs slikanja ili kuvanja, a zaigrani muškarac u jednom trenutku odlučuje da bi bilo baš simpatično da ofarba nos temperom svojoj parterki na kursu ili da je pospe brašnom po kosi. U filmu će junakinja sramežljivo da odmakne glavu i nasmejaće se, ali u stvarnom životu, većina žena će urlati na tog tipa.

Iznenadno bacanje u bazen

Opet, u filmu je sasvim romantično. On je u bazenu, nagovara je da uđe, a ona se nećka jer joj je hladno i verovatno nije obrijala noge. Većina žena bi u stvarnosti otišla, većina bi muškaraca odustala, ali u filmu se događa opcija B: on je hvata za ruku i povlači u bazen. Ona pada i smeje se, iako je verovatno upravo ostala bez mobilnog telefona i dokumenata.

Uhođenje

Njih dvoje se nikada nisu upoznali, ali on zna sve o njoj. Zna gde živi, koja joj je najdraža pesma, a pred kućom joj se pojavljuje sa kasetofonom i peva joj. Slatko na filmu, ali većina bi žena zbog takvog tipa tražila sudsku zabranu pristupa.

Javno sramoćenje

Hit Ledžer u filmu "Deset razloga zašto te mrzim" penje se na tribinu i pred svima peva pesmu Džuliji Stajls, koja je posramljena, ali ipak uživa. U stvarnosti bi većina žena pobegla glavom bez obzira, bio to Hit Ledžer ili bilo ko drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs