Kada pustite mašti na volju

Igračke za seks koje već imate kod kuće

Kravata, tuš, telefon, mašina za pranje veša i ogledalo mogu da vam posluže u seksi svrhe. Otkrivamo kako
Škola sexa
12:04h Autor:
Igračke za seks koje već imate kod kuće
Foto: Shutterstock

Ukoliko volite da eksperimentišete, ali vam se ne zalazi u seks šop, inspiraciju za vrele seksi igre možete da pronađete kod kuće. Eksperimentisanja u seksu obogaćuju seksualni život, omogućavaju vam nezaboravna iskustva i učvršćavaju vašu vezu sa partnerom. Stoga, ukoliko ste ljubitelj inovacija, svoju inspiraciju ne morate da tražite u seks šopovima, već je sve što vam je potrebno upravo u okviru zidova vaše kuće. Dovoljno je samo da se osvrnete i započnete igrice koje vam zasigurno jedno vreme neće izbijati iz glave.

TušIako to mnogi već znaju, zasigurno ima i onih koji nisu ni pretpostavljali da se upravo u njihovoj kadi nalazi odlična igračka za seks. Tuš je odlično pomagalo za početnike jer zahvaljujući mlazu i prijatnoj temperaturi vode, omogućava različit stepen stimulacije klitorisa.

Mašina za pranje vešaI pranje veša može da bude mnogo zabavnije ako upotpunite seksi igre uz pomoć mašine za veš koja centrifugira. Za ovu foru ste sigurno čuli, ali možda ne i isprobali. Međutim, potrudite se da sledeći put ne dođe do propusta, jer ni vi, a ni vaš partner nećete zažaliti.

Svilene marame i kravate

Uvek možete da navratite do seks šopa i kupite povez za oči, ali zaista nema potrebe za tim jer ih kod kuće imate i previše. Kravate, svilene marame i slične stvari mogu da vam posluže u seksi svrhe, a umesto lisica za ruke, partnera možete vezati i uz pomoć kaiša. Stoga, seks šop vam nije potreban.

Ajfon

Mobilni telefoni više definitivno nisu samo za zvanje i slanje poruka. Vlasnice ajfona mogu da skinu aplikaciju za solo igrice “MiVibe” i “MiPleasure” koje će im omogućiti da kontrolišu vibracije prilikom stimulacije. Na isti način muškarci koji imaju ovaj telefon mogu da iznenade svoje devojke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs