Privucite ljubav i zadržite strast u vezi ili braku

Feng Šui saveti za bolji ljubavni život

Zadovoljite svoja čula, napravite odgovarajući raspored u spavaćoj sobi i udahnite svežinu u vaš seksualni i ljubavni život uz pomoć Feng Šui principa
Ljubav i zavođenje
21:48h Autor:
Feng Šui saveti za bolji ljubavni život
Foto: Shutterstock

Bilo da želite ljubavnu vezu ili ste nezadovoljni onom u kojoj se nalazite, preispitajte svoje emocije, te uz pomoć nekoliko Feng Šui tajni uspostavite ravnotežu u svom ljubavnom životu. Navodimo vam nekoliko saveta temeljena na Feng Šui principu koji bi vam mogli pomoći u poboljšanju vašeg ljubavnog života.

1. Odaberite pravo mestoPoložaj spavaće sobe u kući je od izuzetne važnosti. Idealno bi bilo da se spavaća soba nalazi na jugozapadnom delu, a ako to nije moguće onda bi jugozapadni ugao u sobi trebalo da bude središte vaše romanse. Učinite taj prostor posebnim - ukrasite ga zajedničkim fotografijama ili stvarima koje predstavljaju ljubav i romantiku, ali koje, takođe, imaju i određeno značenje za vašu vezu.

2. Počistite prostor i rešite se prošlostiReorganizujte i počistite svoju spavaću sobu. Nered je znak da je Chi (ključni element Feng Šuija odgovoran za pozitivnu energiju) blokiran, stoga zavrnite rukave i bacite se na čišćenje. Uklonite sve nepotrebne stvari, naročito one koje vas podsećaju na propale veze (na primer stare fotografije sa bivšim dečkom, pisma, poklone i sl.).

3. Napravite prostor za ljubav Bilo da ste u potrazi za novim partnerom ili želite da ostvarite dublju vezu sa postojećim, u svom životnom prostoru (naročito u spavaćoj sobi) morate da osigurate mesto za tu osobu. Dakle, ako su vaši ormari skroz ispunjeni vašim stvarima, oslobodite barem 25 odsto prostora. Isto tako, kupite dodatnu četkicu za zube. Tako sami sebi demonstrirate volju za deljenjem prostora sa još nekim.

4. Izbacite radni sto i sprave za vežbanjeSpavaća soba je mesto za spavanje i intimnost. U njoj ne bi trebalo da radite, niti da vežbate. Dakle, izbacite radni sto, poslovni rokovnik i sprave za vežbanje. Energiju teškog rada i fizičkog napora trebalo bi da držite izvan spavaće sobe.

5. Zajedničke fotografijeRešite se fotografija koje prikazuju jednu osobu, kao i ukrasa ili skulptura koje simbolizuju usamljenost i samoću. Umesto toga, birajte romantična umetnička dela ili predmete koji prikazuju parove. Sveće, jastuci i cvetni ukrasi su dobar odabir za poboljšanje ljubavnog života. Okruglo ogledalo je, takođe, dobra ideja jer simbolizuje celovitost i upotpunjavanje. Ali, sa ogledalom budite oprezni - ne sme biti okrenuto prema vratima, niti prozoru jer na taj način odbija pozitivnu energiju od vas. Biljke u kući i spavaćoj sobi se, takođe, preporučuju, samo neka budu žive. Ni u kom slučaju nemojte prostor ukrašavati veštačkim cvećem. Tradicija Feng Šuija je takva da zagovara sve što je prirodno, a protivi se svemu što je veštačko. Umetnički radovi imaju značajan uticaj na našu podsvest. Kada se okružite fotografijama, slikama ili skulpturama usamljenih osoba, vremenom ćete i sebe prilagoditi toj viziji. Zamena takvih slika sa srećnim parovima učiniće vas otvorenijim za ljubav.

6. Pomaknite krevetKrevet u spavaćoj sobi postavite tako da sa svake strane ostavite jednako prostora. Na taj način, ni vi ni vaš partner nećete se osećati ograničeno. Osim toga, bilo bi dobro da smestite krevet tako da se nalazi nasuprot vrata od spavaće sobe. Taj vam položaj daje pogled na vrata, sprečava iznenađenja i daje vam kontrolu nad vašim romantičnim okruženjem.

Ukoliko naslonite krevet na zid, na taj način ćete sprečiti sve šanse za ulazak ljubavi u život. Krevet razmestite tako da ima dovoljno mesta za prolazak oko njega sa svih strana.

7. SenzualnostI na samom kraju: zadovoljite svoja čula. Vid - koristite laganu rasvetu, nosite seksi donje rublje, gledajte erotske filmove sa svojim dragim. Zvuk - slušajte omiljenu muziku. Mirisi - koristite mirisne sveće, losione, parfeme. Dodir - uvek imajte čistu kosu, nosite mekane svilene spavaćice i redovno menjajte posteljinu. Ukus - s vremena na vreme počastite svog dragog i sebe čokoladom i šampanjcem.

Primenite ove Feng Šui savete i poboljšajte svoj romantični život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Feng šui