Ne robujte predrasudama

4 načina da vaši ljubavni sastanci budu zabavniji

Otvorenog uma i oslobođene predrasuda, uz malo kreativnosti i nesvakidašnjih ideja podići ćete vaše susrete sa potencijalnim Gospodinom pravim na viši nivo
Ljubav i zavođenje
17:54h
4 načina da vaši ljubavni sastanci budu zabavniji
Foto: Thinkstock

Ukoliko niste imale sreće sa sastancima i sa svakog se vraćale potištene, ovo su male promene koje će vam vratiti osmeh na lice i veru u ljubav.

1. Oslobodite se očekivanjaNakon nekoliko neuspelih izlazaka sa muškarcima, ponestaje vam volje i energije za potragom "onog pravog". Stoga, počinjete da doživljavate svaku večeru, piće ili odlazak u bioskop kao plodno tlo za rast nove ljubavi. Tako, svaki muškarac koga upoznate istog trenutka postaje vaš potencijalni Gospodin pravi. Međutim, stvari stoje malo drugačije. Svaki odlazak na sastanak sa i malo očekivanja je rizičan i može vam u startu doneti razočaranje. Otvorenog uma i oslobođene predrasuda o tome kako će razgovor proteći, bićete uspešnije i srećnije.

2. Probajte nešto manje tradicionalnoIzađite iz okvira koja vam nameću romantični filmovi o velikim ljubavima, vaša prethodna iskustva i već izgustirana mesta za izlazak. Napravite jedan nesvakidašnji izbor za prvi sastanak - prijaće vam promena i oslobodićete se pritiska od samog susreta sa potencijalnim partnerom. Sve što vam prvo padne na pamet, kao što je, recimo, kuglanje ili odlazak u kafić van grada, kojem nemate svakodnevni pristup, dolaze u obzir. Pustite mašti na volju.

3. Preuzmite vođstvoOd sada, ukoliko to već niste praktikovale, aktivno učestvujte u osmišljavanju plana za veče koje je pred vama. Na primer, ako se ispostavilo da izbor restorana nije bio baš najbolji (hrana i usluga su loši), ne morate da sačekate dezert, već predložite da odete u vaš omiljeni bar i uživate u muzici i dobrom piću. Uvek imate drugu opciju, zato nemojte da se plašite da iznesete svoje predloge, možda to bude baš ono što bi i vaš partner želeo. Najzad, tek treba da se upoznate, tako da je ovo samo jedan korak ka tome.

4. Uradite nešto življeOdlazak u pozorište ili bioskop je uvek dobar izbor, međutim zašto da se malo više ne zabavite i preznojite? Iskoristite prednosti leta - kupaći kostim i peškir u ruke i pozovite ga na noćno kupanje u bazenu. Na taj način ćete podstaći i konverzaciju, a oboma će vam prijati voda, muzika i mali broj ljudi oko vas. Na kraju, možda i nešto više saznate o vašem potencijalnom muškarcu na osnovu njegovih kupaćih gaćica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs