Obratite pažnju

Top 8 stvari koje muškarci žele od vas!

Postoji nešto na šta oni padaju i padaće uvek. Ukoliko prihvatite da su navedene stavke u njihovom genetskom kodu, svaki muškarac može biti vaš
Ljubav i zavođenje
17:38h Autor:

1. Učestali seks

 

Bajka i živeli su srećno do kraja života bez ove stavke je nemoguća. Prva ženska asocijacija na temu šta on hoće je uvek, u svakom zemlji, na svakom jeziku ista - seks. Odbacite ideju da će vas on gledati samo kao seksualni objekat. Kada postoji nešto više od hemije i kada vas osećanja ponesu, imaćete sve što želite od muškarca. Ali, iskoristite svoju žensku moć i budite seksualni i zanosni, jer će ga to samo dodatno zalepiti za vas.

 

2. Dajte im komplimente

 

Ne, dame, niste vi jedine koje hrane svoj ego dobijajući laskave komentare. Oni i te kako uživaju kada im žena uputi kompliment. Bilo da je reč o njegovom telu, garderobi, načinu na koji hoda ili hobiju koji voli. Zato mu recite ono što on želi da čuje. Bez inata, testiranja i nerviranja. Čak i kada ste ljuti bolje ga omekšajte lepim rečima i biće vam u šaci.

 

Formula zavođenja u 4 poteza: Nikad neće poželeti da vas zameni!

 

3. Smejte se i nasmejte ih

 

Pozdravite se sa vašom lepotom i besprekornim telom ako nemate bilo kakav smisao za humor. Dosadna devojka neće dugo zadržati muškarca makar bila i seksualni manijak. Probudite ga svojim osmehom, spontano mu servirajte svoje šale, smejte se njegovim šalama ili ga simpatično zadirkujte ukoliko vam se iste ne sviđaju. Ali, budite veseli i širite pozitivnu energiju jer je to magnet koji svakog muškarca privlači.

 

4. Prihvatite ih kakvi jesu

 

Mnoge žene često maštaju kako mogu da promene muškarca i naprave od njega svoju viziju idealnog. Neminovno menjaju i oni nas i mi njih, ali te promene ne treba da prelaze granicu. Shvatite da ćete ga tako samo udaljiti od sebe. Svi imaju mane, ali niko ne voli da mu se to konstantno gura pod nos i zahteva od njega da ih promeni. Ukoliko nešto želi da promeni, uradiće to sam.

 

Odeća koju muškarci ne podnose da vide na ženi!

 

5. Prestanite sa foliranjem i budite iskreni

 

Grešite ako mislite da muškarci ne primećuju kada igrate igrice. Tačno je da, kada se zaljube, često ne vide dalje od svog nosa, ali će ukapirati da niste iskreni pre ili kasnije. Ulogu neosvojive zavodnice koja sve gleda sa visine ostavite kod kuće. Iskrene reakcije i opušteno ponašanje za njih su uvek u trendu. Budite svoji, jer ga tako možete osvojiti sitnicom koju kažete i uradite, a koja je vama možda beznačajna.

 

6. Nemojte da gušite i pokažite razumevanje

 

Ne treba mu zvocalo koje će ga podsećati na njegovu mamu. Lepo je da imate brižan odnos prema njemu, ali bez preterivanja. Dajte mu prostor koji će imati samo za sebe i dozvolite mu da radi stvari koje mu pričinjavaju zadovoljstvo i bez vas. Ne morate da budete sa njim 24 sata jer ćete izgledati kao posesivna žena opsednuta kontrolom. Svako vapi sa svojim slobodnim vremenom, a on često želi da ga potroši uz prijatelje. Pustite i pokažite razumevanje, jer je to jedna od propusnica za održavanje veze.

 

Lažu bez imalo stida! Horoskop otkriva tri najveća šarlatana: Čuvajte ih se!

 

7. Jasno kažite svoje mišljenje

 

Devojke sa stavom lepak su za suprotan pol. Ako klimate glavom na sve što on kaže stvorićete utisak praznoglave devojke koja nema svoje mišljenje. Diskutujte o svemu i, makar se on ne složio sa vama, kažite na koji način vi gledatu na neku stvar koja je tema razgovora. Ne morate da mislite isto da biste ga privukli, naprotiv. Muškarcima je interesantno da vide devojke sa nekim svojim interesantnim pričama i idejama, izvan okvira uobičajenog i očekivanog.

 

8. Pokažite poverenje

 

Osudite vezu unapred na propast ako ste zakazali kod poverenja. Ukoliko to poverenje ne možete da vratite onda ste ga s pravom izgubili i ostavite muškarca bez razmišljanja. Ali, ne preterujte sa proveravanjem tamo gde mu nije mesto. Nema potrebe da mu stalnim prozivkama i napadanjem pokazuje da mu ne verujete. Ukoliko on želi videće to iz jedne situacije. Zato, pokušajte da se kontrolišete i budete pametni u vezi toga kada ćete mu nešto reći i na koji način. Ne zaboravite da je poverenje ujedno i poštovanje, a svako u vezi želi da bude poštovan.

 

Zlobni horoskop bez dlake na jeziku: Lavovi, vi ste uobraženi i naporni potcenjivači!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...