Kada adrenalin skoči

Čari skrivanja: Kako voditi ljubav u punoj kući?

Prepustite se mašti i doživite vrhunac pre nego što vam neko pokuca na vrata, jer ima nešto i u skrivanju
Škola sexa
16:16h
Čari skrivanja: Kako voditi ljubav u punoj kući?
Foto: Shutterstock

Nemaju svi parovi sreću da žive sami, jer većina mladih danas živi u zajednicama. Iako zajednice ponekad imaju i nekoliko prednosti, često vam to može smetati, naročito kada je vaš seksualni život u pitanju. Međutim, to nije razlog da zapostavite vaše seksualne želje jer za sve postoji rešenje.

1. Razmislite dobro kada ćete imati seks. Ako znate da postoji mogućnost da vas neko od članova porodice brzo pozove na ručak, strpite se ili obavite seks na brzaka. Taj trenutak nikako nije vreme za eksperimentisanje.

2. Kada živite u zajednici, nemate mnogo vremena za seks i za celu predstavu. Usredsredite se na ono šta želite da postignete i obavite to kako biste što pre doživeli orgazam.

3. Dok vodite ljubav, uvek postoji mogućnost da će neko od vas dvoje ispustiti nekoliko uzdaha, pa ne bi bilo loše da, osim što se trudite da budete tiši, uključite radio ili televizor u sobi kako biste zakumuflirali svoje radnje.

4. Idealno mesto za seks na brzaka je, svakako, kupatilo. Pokušajte da budete što diskretniji, a uvek možete da se izvučete na to da vam je trebala pomoć partnera u kupatilu. Trudite se da budete brzi.

5. Kako biste što pre doživeli orgazam, u tome vam mogu pomoći maštarije o nečemu što ranije niste mogli da radite. Pokušajte da razmišljate o tome i bićete sigurni da ćete doživeti vrhunac pre nego što vam neko pokuca na vrata.

Ima nešto i u skrivanju, stoga, pustite mašti na volju i ne sputavajte svoje seksualne želje zbog toga što ne živite sami sa vašim partnerom

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Orgazamseks