Biti il ne biti

Ženska strana seksa: 10 činjenica koje samo devojke razumeju!

Opšte poznata činjenica je da žene skoro sve komplikuju. Što bi onda seks bio izuzetak
Ljubav i zavođenje 12.02.2014. - 09:44h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Postoje neke stvari koje samo žene mogu da razumeju kada je seks u pitanju. Seks iz ženskog ugla je komplikovan kao i bilo koje drugo životno razmišljanje kada se žena uhvati u koštac sa njim.

 

Pogledajte deset činjenica o seksu o kojima samo žene razmišljaju:

 

1. Kupimo zavodljivo i skupo donji veš, a on ugasi svetlo, baci se na nas i uopšte ga ne primeti.
2. Konačno odemo da prespavamo kod njega, a onda shvatimo da on spava na odvratnom madracu na podu. Pobogu, u tridesetim smo, hvataju nas bolovi u leđima pri samom pogledu na taj dušek.
3. Kada vam frajer kaže da on koristi isključivo Magnume (kondomi za izuzetno obdarene frajere, op.a.), a vi se morate trudite da ne "puknete" u smeh. Jer...mislim...stvarno...Magnum?! 

4. U silnim smo nedoumicama kada su frizure u pitanju. Mislimo one dole, da. Ići sa au natural? Otići na brazilsku? Ostaviti stazicu?
5. Mi smo te koje smo dužne da upozorimo momka sa kojim izlazimo da su nam u toku "oni dani u mesecu". I tajming je uvek nepogodan...negde između napuštanja restorana i njegovog otkopčavanja vaše bluze...hm, da...
6. Moramo biti odlične glumice kada se spetljamo sa muškarcem koji nikako da locira klitoris ili krene divlje prstima da trlja po nama... Ok, ukusi su različiti, ali anatomija nam je svima više manje ista...
7. Moramo da trpimo kada nas posprdno gleda kada ne želimo da gutamo... Otkad je to postao ključni faktor poželjnosti žene?
8. Mi smo kao problematične zato što odbijamo da imamo odnose dok ne stave kondom. Stvarno?
9. Ostanemo da prespavamo kod njega, a onda umesto da spavamo, mozgamo kako da ujutro izgledamo što bolje...
10. Ako ne uspemo da svršimo svaki put, problem je u nama. Ako glumimo, opet je problem u nama. Ali zato svaki put kada svršimo, zasluge idu njemu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...