Budite zavodljive

Ne skrivajte osećanja: Kako da mu izjavite ljubav

"Volim te" na početku veze često može da bude neprijatno i da izaziva nervozu, zato vam donosimo 10 najromantičnijih saveta kako da mu izjavite ljubav, na šta on neće ostati ravnodušan
Ljubav i zavođenje 30.01.2014. - 11:48h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Thinkstock

Bilo da izjavljujete ljubav svom partneru prvi put ili ga još jednom podsećate na to koliko ga volite, to na početku veze često bude neprijatno i izaziva nervozu. Zato vam dajemo romantične ideje koje će svakoj ženi olakšati da kaže te dve slatke reči – Volim te, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

1. Pod zvezdama

 

Jedne večeri, predložite mu da prošetate parkom i posmatrajte zvezdano nebo. Ne postoji gotovo ništa podjednako romantično kao uživanje pod sjajem zvezda s voljenom osobom. Zagrlite ga i tiho mu kažite koliko vam znači.

 

2. U krevetu

 

Kada ležite u krevetu, okrenuti mu leđima, mazite se i polako tonete u san, sačekajte trenutak kada je on gotovo zaspao, a potom se okrenite i šapnite mu nežno: Volim te.

 

To će zvučati potpuno prirodno u trenucima kada je opušten, udobno smešten i kada ste toliko bliski i povezani.

 

3. Ispred daske za peglanje

 

Ako postoji neki kućni posao koji je njemu veoma mrzak, kao slaganje ili peglanje veša, jedne večeri počnite to da radite bez ikakve najave. Kada vam se zahvali, odgovorite: Nema na čemu. Radim to zato što te volim.

 

4. Uz šampanjac

 

Spremite romantičnu večeru. Nakon jela, iznenadite ga bocom šampanjca i nazdravite tome koliko ste dobar par.
Već nakon prvog gutljaja, pogledajte ga u oči i izjavite mu ljubav.

 

5. Pod tušem

 

Sačekajte da vaš muškarac ode pod tuš, a potom mu se prikradite i napišite „volim te" na zamagljenom ogledalu. Nečujno izađite iz kupatila i čekajte da on vidi vašu poruku.

 

6. Iskričava ljubav

 

Kupite nekoliko prskalica i zajedno ih zapalite. Kada osetite da posmatra vas, a ne iskrice, pokušajte da nacrtate srce u vazduhu, a potom mu namignite. Trag srca će se zadržati dovoljno da ga on vidi.

 

7. Na štiklama

 

Jedne večeri se skockajte najbolje što možete i izađite na pićence. Nakon nekoliko koktela (ali ne previše), zagledajte se u njegove oči i recite mu koliko ga volite. Takvo priznanje će ga, kada to čuje od vas u najlepšem izdanju, i to na javnom mestu, učiniti ponosnim što je takva mačka izabrala baš njega.

 

8. Oldschool ljubav

 

Kao što su naši roditelji radili osamdesetih s kasetama, narežite mu na CD omiljene pesme. Potrudite se da pronađete pesme čiji se tekstovi odnose na neke važne i vesele trenutke u vašoj vezi ili u kojima se pominju vaša imena. Potom na disku napišite: Srce, volim te ili nešto slično i sakrijte ga među njegovim stvarima kako bi ga slučajno pronašao.

 

9. Tokom radnog vremena

 

Dok je vaš dečko na poslu pošaljite mu poruku ili imejl koji će sadržati samo dva slova: VTTo će mu izmamiti osmeh na lice, a usput imate i sopstveni šifrovani jezik koji odmah oboje razumete.

 

10. Ljubav uvek, ljubav svuda

 

Kada sledeći put bude radio nešto tipično za muškarce – jurio rekord u igrici, davio se u pivu tokom utakmice Lige šampiona, sedite pored njega, masirajte ga ili češkajte po leđima. Na taj način šaljete poruku da ga podržavate i da vam ne smeta da budete deo tih dosadnih muških stvari u kojima on uživa. Da, to je ljubav. I tim dodirom ste rekli sve.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...