Činjenice

Zavedite ga bez dodira: Muškarci obožavaju ovo!

Obucite se izazovno, dozvolite mu da vas tajno promatra, pričajte mu bezobrazne pričice i on će biti vaš
Ljubav i zavođenje 26.01.2014. - 13:22h Autor: Super žena
Foto: Thinkstock

Da biste raspalile želju svom dragom potrebno je ne mnogo više od prostog dodira.  Ali ako želite da probudite onu vrstu sporogorućeg uzbuđenja od koga će poludeti od želje za vama, probajte da držite ruke dalje od njegovog tela.

 

Zavođenje bez dodirivanja može da bude i stimulativnije od drugih vrsta predigre jer podrazumeva izazov koji budi iščekivanje. A pošto su muškarci vizuelni tipovi, možete ih uzbuditi bez ikakvog fizičkog kontakta.

 

Da biste mu uskomešale strasti ispod struka - ne prilazeći ni blizu ovoj zoni - primenite sledeće savete.

 

Neka vas krišom posmatra

 

Pobrinite se da vas slučajno vidi dok izlazite ispod tuša ili se oblačite, pa će se osećati kao nevaljali voajer.

 

- Muškarce intrigira zabranjeno voće i prija im taj osećaj da gledaju nešto što ne bi trebalo - tvrde seks terapeuti. Da biste mu to omogućili sve što treba da uradite je da ostavite vrata od spavaće sobe ili kupatila odškrinuta... i budite sigurne da vas posmatra.

 

Probudite mu apetit

 

Vaš partner već zna kakve fantastične stvari umete da izvedete ustima, pa ga suptilno podsetite na to dok uživate u hrani.

 

- Bilo da jedete sladoled ili voće, zavodljivim lizanjem, grickanjem i sisanjem mu stavite do znanja šta želite i njemu da radite, trik je u tome da jedete polako, zamišljajući da je u pitanju deo njegovog tela - savetuju seksolozi.

 

Dodirujte se

 

Odsutno gladite prstom liniju ključne kosti, prolazite rukom kroz kosu ili polagano utrljavajte losion po nogama. Uzbudiće se kada vidi da se dodirujete na tako senzualan način, jer time naglašavate svoju seksualnost i skrećete mu pažnju na delove tela koje dodirujete.

 

Ispričajte mu nevaljalu priču

 

Pošto je jedan od glavnih pokretača muškog uzbuđenja njihova mašta, iskoristite njegovu bogatu i „prljavu“ imaginaciju. Pripremite teren tako što ćete mu provući kroz uvo neki vruć scenario  bilo dok sedite u restoranu ili se zajedno vraćate iz teretane.

 

- Šapućite mu na uvo nevaljale stvari koje želite da mu radite kasnije.Ta slika u glavi će ga držati uzbuđenim sve dok ne dođe trenutak da se „bacite na posao“ - kažu seksolozi.

 

Obucite se izazovno

 

Naravno, top u vidu trakice širine 10cm će mu privući pažnju, ali da bi vas zaista poželeo, izaberite manje napadne krpice.

 

- Iako je oskudna odeća možda muškarcima seksi, ništa im nije privlačnije od tek letimičnog pogleda na ono što se krije ispod vaše odeće - kažu stručnjaci. Tako ostaje više prostora za maštu i imaće utisak da zaviruje u nešto što je samo za njegove oči.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...