Da li se slažete?

Žene se saglasile: Muškarci koji se bave ovim poslom najgori su u krevetu!

Definitivno najbolji su umetnici, a ko je najlošiji?

Sex 29.12.2018. - 13:34h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

400 udatih žena učestvovalo je u istraživanju magazina Redbook i pokazalo se da bi zanimanje kojim se muškarac bavi moglo da ima uticaja na njegove veštine u krevetu!

 

"Ne iznenađuje da ono što radite preko dana utiče i na ono što radite noću. Ako ceo dan upravlja mašinama, velike su šanse da će znati da "upravlja" i ženskim telom. Ako se bavi poslom koji je veoma linearan, logičan, onda će i način na koji vodi ljubav verovatno biti nešto formalniji", kaže seksualni terapeut Linda De Vilers.

 

Evo kakvi su muškarci različitih profesija u krevetu, od najboljih do najgorih!

 

1. Umetnici

 

Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 odsto njih tvrdi da im je seksualni život odličan i tako su završili na prvom mestu. 100 odsto njih reklo je da se umetnici potrude oko predigre, a 73 odsto njih u potpunosti uspe da zadovolji svoje supruge.

 

2. Građevinari

 

58 odsto ima seks više od jednom nedeljno. 30 odsto žena reklo je da bi volele da su njihovi muževi građevinari ipak malo nežniji. Građevinari se najmanje trude oko oralnog seksa (40 odsto njih ga ne pruža). Ipak, supruge kažu da su veoma "mazni" kad su u takvom raspoloženju. 57 odsto njih reklo je da je seks "odličan" ili "više nego dobar".

 

Muškarce je sramota da priznaju: Zapravo priželjkuju ovakav seks!

foto: Shutterstock

3. Vozači kamiona/mehaničari

 

Oni zauzimaju prvo mesto u oralnom seksu, 61 odsto žena kaže da su oni najbolji u tome. 95 odsto njih se trudi oko predigre, a 39 odsto žena vozača kamiona ili mehaničara je svoj seksualni život ocenilo kao "odličan". 47 odsto njih ima seks više od dva puta nedeljno. Trećina njih zaspi odmah nakon seksa.

 

4. Mali preduzetnici

 

Kod njih su najveće šanse da će u krevetu poželeti da isprobaju neku novu seksualnu igračku. Sve žene malih preduzetnika rekle su da su sinhronizovane sa svojim muževima što se vremena trajanja seksa tiče. 30 odsto njih je reklo da bi volele da predigra traje duže.

 

5. Inženjeri/arhitekte

 

71 odsto njih uspe da zadovolji svoju ženu u krevetu. 92 odsto njih se brine o predigri, a 76 odsto njihovih žena je reklo da seks traje taman dovoljno dugo da bude "savršen". 12 odsto njih požalilo se da predigra traje "kao večnost". Kod muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su dva puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da uvedu neku seksualnu igračku na baterije u krevet.

 

6. Menadžeri/rukovodioci

 

38 odsto žena muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su jako zadovoljne svojim seksualnim životom, što ih svrstava na treće mesto. 45 odsto njih voli da se mazi. 74 odsto je "dobro" ili "jako dobro" u oralnom seksu.

 

Ne bi priznale ni za živu glavu: Koliko puta žena pomisli na seks u toku jednog dana!

foto: Shutterstock

7. Muškarci u uniformama (vatrogasci, policajci, poštari...)

 

81 odsto žena je reklo da im je kod njihovih muževa najseksepilnije to što se brinu da je ona u potpunosti zadovoljena. 84 odsto njih je jako zadovoljno seksom, ali 25 odsto je otkrilo da njihovi muževi potpuno preskaču predigru. 35 odsto njih bi volelo da su im muževi više spremni na nešto novo u krevetu.

 

8. Prodavci

 

Kod prodavaca su najveće šanse da će imati seks svakog dana. Tri puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da će poželeti da igraju uloge u krevetu.


9. Muškarci u odelima (advokati, računovođe, konsultanti...)

 

Većina njih želi seks svakog dana, a velike su šanse i da će hteti da isprobaju neku neobičnu lokaciju. Odlični su u predigri (92 odsto žena je reklo da je savršena). Ipak, samo 56 odsto žena je seks ocenilo "odličnim".

 

10. Doktori/medicinski radnici

 

Veoma vole da se maze i romantični su. Dobri su u oralnom seksu, ali jako loši u predigri. 36 odsto žena medicinara kaže da su prebrzi, a neke su čak rekle i da bi njihovi muževi "mogli da budu kandidati za vijagru".

 

Lepo vam je u vezi, ali seks je loš: Postavite sebi ovo pitanje i otkrijte da li vašem odnosu ima spasa!

foto: Shutterstock

11. Učitelji/državni službenici

 

Oni najteže prihvataju Ne od svojih supruga kada žele seks. Imaju odnose češće od muškaraca koji se bave ostalim zanimanjima, a 100 odsto njih se trudi oko predigre. Ipak, njihove žene se žale da sve obave prebrzo.

 

12. Radnici u fabrikama

 

59 odsto njihovih žena je reklo da bi seks mogao da bude i bolji, a čak 20 odsto njih je reklo da je seks "loš". Ipak, neki od njih su veliki avanturisti u krevetu. Vole da eksperimentišu sa seksualnim igračkama.

 

13. IT stručnjaci

 

Žene informatičara se žale da će od njih najteže dobiti seks ako su one raspoložene, a oni baš i nisu. Takođe, u brakovima s IT-jevcima jako malo oralnog seksa (s obe strane), a nema ni preterano maštovitosti u krevetu - nijedna žena nije rekla da joj je muž uveo seksualnu igračku u krevet. Jedino što su žene informatičara pohvalile jeste to što većina njih želi da se mazi nakon seksa.

 

U Srbiji brakovi pucaju sve više: Vladeta Jerotić otkriva šta je razlog ove porazne statistike!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...