Istina o nama

Seks iz ženskog ugla: Kako godine utiču na shvatanja o seksu?

Kako godine prolaze shvatanje o seksu i nevinosti se menja. Od neupućenosti o tome šta je seks, do prvih saznanja, te nedostatka istog, sve smo prošle kroz razna životna doba
Sex 05.01.2014. - 19:56h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Svi smo prošli kroz zbunjujući perido odrastanja, prvog saznanja o tome šta je to seks u stvari, i prvih iskustava. Kako godine prolaze, pogled na seks i nevinost se menja. Evo kako žene u različitim starosnim granicama gledaju na seks i nevinost:

 

Ispod 12 godina: Šta je tačno taj seks o kom se stalno priča na televiziji? Kakve veze ima sa leptirima i pčelama i zujanjem? Malo sam zbunjena...

 

13-14 godina: Znači to je nevinost! E pa ja obećavam da ću biti devica dok se ne udam za svog princa! Obećavam!

 

15-16 godina: Hmmmm, svi moji prijatelji to rade i kažu da je super osećaj... Možda bih i ja trebala da probam i proverim sama. Ali kako? Šta ako on nije onaj pravi?

 

17-19 godina: Mislim, u čemu je stvar? Ionako niko koga poznajem nije više nevin, a i moj dragi je prezgodan da bih ga odbila. Da, uradićemo to večeras! Daj Bože da sve prođe dobro i da sam dobra u krevetu!

 

20-22 godina: Ah, seks... kako je lepo voditi ljubav! Dragi, nadam se da se tvoji roditelji neće vratiti tako skoro jer ja sam spremna za uživanje, celu noć!

 

23-24 godina: Ok, popila sam tabletu. Da, mislim da jesam. Ok, sigurna sam! Bacimo se na posao!

 

25-27 godina: Ooo da, definitivno se seksamo večeras čim ostanemo sami. Definitivno moram da nađem svoj stan. Ovo iščekivanje da nađemo slobodan prostor nema nikakvog smisla!

 

28-30 godina: Malo sam umorna, ali nema veze. Možemo voditi ljubav ako baš hoćeš.

 

31-33 godina: Ok, dolazi ovamo da obavimo to već jednom. Imam hrpu posla da završim!

 

34 i plus: Znaš, mislila sam da idući vikend deca budu kod moje mame...pa ono, možemo nešto da radimo zajedno...ne znam, možda da vodimo ljubav?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...