Divlja zver ili nežno jagnje?

Omiljene seks poze govore kakvi ste u krevetu!

Misionarsku pozu vole romantičari, koji teže dugim vezama, dok dogi stajl otkriva neverovatno strastvenu osobu
Sex 21.11.2013. - 22:17h
Foto: Shutterstock

Vrelina u telu, vulkan koji vas dovodi do nezaboravne erupcije - sve ovo možete da osetite zahvaljujući burnom i raznolikom seksualnom životu. Probajte sve kako biste znali šta najviše volite, od poze 69 do analnog seksa. Ali, verovatno imate neki omiljeni stil u krevetu, a on otkriva da li ste vatrena tigrica u plamenu strasti ili romantična duša.

 

Ona "gore"

 

Ako ste žensko i uživate u određivanju ritma tako što ste vi gore, zaista znate šta želite u životu. Kad jednom odredite svoj cilj, ništa vas ne može sprečiti u njegovom ostvarivanju – bila to kupovina novog para cipela, novi posao za koji su vam svi rekli da nemate šanse ili pronalazak partnera za kojeg su vaše najbolje prijateljice uverene kako "takav muškarac ne postoji".

 

Poza "kašike"

 

Ukoliko uživate u vođenju ljubavi sa strane, dok partner leži blizu vas i nežno vas miluje, vrlo ste emotivni. Od partnera očekujete potpunu predanost, kako emotivno, tako i fizički – vaš je seks dugotrajan, ispunjen nežnim poljupcima i blagim dodirima.

 

Doggy

stil

 

Jedni ste od onih koji su ludi doggy stilom? Vi ste tip osobe koji u poslovnom okruženju ostavlja utisak organizovane, sposobne, ali i malo zatvorene osobe. Međutim, čim sa sebe skinete odelo na videlo izlazi vaša prava divlja priroda. Vi ste neverovatno strastvena osoba, koja obožava seks i raduje mu se u svakom trenutku. Volite da je vođenje ljubavi intenzivno i potreban vam je partner, koji može da prati vaš tempo i zadovolji vas u potpunosti.

 

Seks u stojećem položaju

 

Ako volite da se seksate dok stojite, život posmatrate kao takmičenje i važno vam je da dokažete drugima da ste najbolji. Moguće je da ćete teško pronaći partnera, ali kad se jednom sretnete, ništa vas neće razdvojiti niti sprečiti u ostvarivanju svega zacrtanog.

 

Seks ispred ogledala

 

U slučaju da obožavate da se tokom seksa gledate u ogledalo, za vas je život pozornica. Dok ste odrastali, verovatno ste organizovani šou u kome ste imali glavnu ulogu i tako zabavljali roditelje i prijatelje. Uživate kada vas gledaju, bilo na plesnom podijumu, poslovnom sastanku ili u spavaćoj sobi. A, ako pritom imate ogledalo, da i sami možete posmatrati sopstvenu tačku – nema srećnije osobe od vas.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...